6 Temmuz 2012

Ev'li yastığı denemek için sabırsızlanıyordum. Takıntılı olduğum temalardan biri çünkü. Bir kısmını keçe ile çalışmaya karar verdim renk uyumunu yakalamak için. Şimdi geriye üzerine aplike etmek, gereken yerleri işleyip, yastık haline bürünmesi kaldı. Keçe kuşlar kullanılmak üzere uzun süre beklemeden sonra bu konsepte uyar diyerekten burada kullanacağım onları da.
İkea keşke bu çocuk oyuncak bardaklarının büyüklerini de yapsa, kuzu oyuncak bölümünde kendini  kaybetti yine, bu tarifsiz bir mutluluk onlar için, gözlemlemesi de ayrı. Akşam bize ne ikramlar ne sofralar hazırladı. İlk bir veya iki gün böyle sonra anne onları toplayıp tıkıştıracak yer arıyor evde, çünkü bir daha ilgilenmiyor o kadar fazla.
Geçen hafta Lidya'larda oynarken gördüğü an elinden düşürmediği için anlamıştım bu oyuncağı da isteyeceğini. Bazen bu konuda fazla mı gevşek davranıp her istediğini yapıyoruz, çocuğa kötülük mü ediyoruz diye kontrollü gitmeye çalışıyoruz ama akşam iyi ki almışız dedim, hem eğlenceli, hepberaber oynayabileceğimiz bir oyun ve sıkılmıyor kimse, özellikle kuzu. Tavsiye ederiz yaşıtlarımıza. Çocuk sevindirme ve istediklerini yerine getirmede hala içime sinen bir yol oturtmuş değilim.
Her ay çekilişte gizli sürpriz birşeyler yapıyorum mutlaka huyum kurusun, seviyorum süprizi, ama bir parça da merak ediliyor biliyorum o yüzden bu aykiler hakkında küçük tüyolar içeriyor üstteki resimler..

8 yorum:

  1. Yastık çalışmaları süper gidiyor:)
    Monopoli de başlarda iyi ama sonradan dozu fazla gelmeye başlıyor, biz de yeğenlerle oynuyorduk.
    Sürprizlerin insanı, dayanamayıp gösterdin ipuçlarını:)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim Kitanacım, işler yığın paçamdan çekiştiren oyun oyun diye mızmızlanan bir çocuk, ahhh kreşli günler demeden edemiyorum, yapmak istediklerimi yapacak vakit sıkıntısına gıcık oluyorum, yapma bakalım bizde monopoli ne zmaan o etkiyi yaratacak :) evet bu sefer gösterdim merak edenlere son halleri olmasada :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel olucak evli yastık, şimdiden kolay gelsin.Nazicane fikrim uyumu yakalamak için keçe yerine düz renk desensiz kumaşta kullılabilir.Keçe yazın çok sıcak tutar ya hani, başımızı koyduğumuzda gerçi bu kadar emeğe baş koymaya insan kıyamaz :)
    Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. fulya; Teşekkür ederim, haklısınız tabi düz kumaş olabilir tabi, ama ben hep dekoratif olarak düşündüğüm için keçenin sıcak etkisini çok hesaba katmadım doğrusu :)

    YanıtlaSil
  5. Gene zevkinizin ve hünerli elinizden çok güzel yastık çıkacak.Merakla bekliyorum.sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Did you sew all the bags? They are so beautiful!
    Waht are you doing with the houses? I'm curious to see!
    Best regards, PiPa

    YanıtlaSil
  7. Limonata-kurabiye;Teşekkür ederim :)

    PillePalle; Yes, I sewed all bags that you see in Pipa. Home-patterned pillow soon, you can see I'm doing now what we like about I'm so glad, I wish you a happy weekend ..

    YanıtlaSil
  8. yastık süper olacağa benziyor...sonucu bekliyoruz... :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...