31 Temmuz 2012

Elimin altında bolca olmalı bu keselerden hem de pek çok versiyonda. Bugün bir tane etamin olarak hazırladım ama yeni arayışlar içindeyim. Arka yüzü kırmızı puantiyeli.
Küçük örgüler devam ediyor. Örmeyeli unutmuşum, hemen dalamadım olaya önce bir model çıkarma gerçekleşti sanki ilk defa örer gibi :)
Dün Ankara'ya haksızlık etmişim, hava da serinleme var bir nebze. Rüzgar gülünün durduğuna bakmayın, bir durdu bir döndü dün akşam, hatta ufaktan bir üşüme bir ürperti hissettim ki çok iyi geldi özlemişim.
Kabusları atlattık demeye korkuyorum hatta dilimi ısırayım bu konuda. Yatmadan önce mutlaka kitabımız okunuyor, kütüphanemizdeki bütün kitapların ikinci hatta üçüncü tur okunmasına geçtik. Yeni kitaplar lazım.  Bir günümüzü de kitapçılara ayırmamız, oğluşumla gezip seçmemiz lazım en acilinden. Çok sevdik bu kitabı dediğiniz tavsiyeleriniz varsa lütfen bize yazın..

6 yorum:

  1. çok seviyorum ve beğeniyorum ben senin keseleri, özeniyorum ben de yapmaya. ellerine sağlık Derya'cım. Kabusları atlattığınıza sevindim:)

    YanıtlaSil
  2. kese çok cici olmuş, elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  3. desenine ve keseye bayıldım:))

    YanıtlaSil
  4. takip ettiğin bir blog mu bilmiyorum ama görünce sen geldin aklıma:))http://www.hearthandmade.co.uk/search/label/cath%20kidston

    YanıtlaSil
  5. ebygale; Eminim bir el atsan senden ne şahane keseler çıkar, teşekkür ederim beğendiğin için :) çok şükür evet kabuslarımız geçti gibi birşey :)

    elişi defteri; Çok teşekkürler :)

    canan beycan; Kesinlikle favori modelim CK olduğu için galiba :) teşekkürler..

    asosh; Teşekkürler :)

    moriçe; Link için çok teşekkürler, harika kareler var burda, bir ara takipteydim ara ara bakıyorum hala :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...