27 Temmuz 2012

Geceleri melon şapka eşliğinde çalışmalara devam. Tv'den kopalı epey oluyor, Ntv ve Trt Belgsesel de yakaladıklarımla, CnnTurk'teki "hayat gezince güzel" isimli programı benimde bakış açıma fazlaca uyduğu için olsa gerek severek izliyorum. Hummalı çalışma siparişlerimi tamamlamak adına harıl harıl devam ediyor. 
Arada bir tatil istekleri dürtse de sabırla bekliyoruz, hala kafamda tam olarak nereye gideceğimize dair bir karar veremedim, bizim evde bu görev benim. Ondan önce olması gereken o kadar çok şey var ki kafamı meşgul eden, sonraki adımlara geçip plan yapamıyorum. Sonra istediğin kadar düşün, parala kendini herşey olacağına varacak deyip bir nebze rahatlatıyorum kendimi..

4 yorum:

  1. deryam siparişlere devam ediyorsun demek sıcağa rağmen. akşamları canım hiç bir iş yapmak istemiyor, elim kolum kalkmıyor bugünlerde...

    bizim tatile az kaldı. nasip olursa 1 hafta sonra... sizleri de altınoluk a bekleriz. kuzey egede lüks oteller yok ama kaz dağlarının serin rüzgarları yetiyor :)

    YanıtlaSil
  2. Nihanım ben zaten oraların aşığıyım, bu sene de yine Ayvalık mı yapsak diye içimden geçirmiyor değilim yani, ordan da geçiveririrz Altınoluğa yakın zaten :) bir yıl da oraya gitmiştik orayı da çok sevmiştim ben ve kaz dağları paraleliz zaten :) lüksle hiç işim olmaz benim.
    İş beklemez Nihancım bir kere söz verdim hakkıyla teslim etmem gerek o yüzden geceleri, sessizlik, radyom, vantilatörüm ve ben başbaşayız :)

    YanıtlaSil
  3. bu taraflara gelirseniz ben de altınolukdayım ve sizleri ağırlamakdan şeref duyarım
    elif

    YanıtlaSil
  4. Körfezcadısı; İnşallah ne güzel olur tanışırız, çok güzel bir yerdesiniz, çok şanslısınız :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...