25 Temmuz 2012

Kendimizi kızdırılmış bir tavada kavrulur misali dünkü çarşı-pazar işlerimizi hallettik. Nedense sık sık ay şimdi fenalık geçiricem sözlerini sarfeden beni ciddiye alıp bir süre sonra "anne hani fena olmuyorsun ki?" diyen kuzu ile ben, kısaca biz dün çocuklar gibi şendik yani. Bugün 39 derece Ankara. Doğma büyüme buralı olarak yok hatırlıyorum eskiden bu kadar sıcaklar olmazdı Ankara'da. Şimdi çoğu zaman geceleri serinlemiyor bile, hep denir Ankara gündüz kavurur gece serinler diye ama bu eskidendi çooook eskiden  çünkü artık serinleme falan yok.
Kesinlikle bir hobi odam olmalı benim. Raflarla donatıp, şık kutulara malzemelerimi güzelce yerleştirmeliyim, dikiş makinem masamda bir köşede hazır durmalı, dolap rafı yerine. Kafamdaki rengarenk dekoru duvarlardan eşyalara kadar hepsine yansıtmalıyım. Bu laflarda güzel bir hayal olarak kalacak gibi. Taşınmayı düşündüğümüz yerde evler oldukça küçük ve dar. Benim gibi minimalize olmaya çalışan biri için çok kötü değil bu durum, ben sadece elişi malzemelerimde sadeleşemiyor maymun iştahımın önüne geçemiyorum. Beğendiğim herşeyi yapmalıyım, bilmeme de gerek yok, pratik olarak dalıveririm. 

7 yorum:

  1. alttaki resimdeki guzellikleri sen mi yaptiin? :o

    YanıtlaSil
  2. Görkemcim hepsi made by deryaaaa :)

    YanıtlaSil
  3. masalllaaah :) valla gittikce gozumde super gucleri olan bi kadin donusuyorsun:)

    YanıtlaSil
  4. derya bu sene acayip gerçekten, akşam 7 buçuktan önce dışarı çıkmanın imkanı yok. gene iyi halletmişsiniz işlerinizi... çocuklar da tatil sayıklıyorlar, az daha dayanmalıyız :)

    gene harikalar yaratmışsın, maşallah sana :)

    YanıtlaSil
  5. Görkemcim sağol canım ;)

    Nihancım işte gezmeyi sevmek insanı bu havada bile dışarı çıkarıyor :) valla bende tatilll tatillll şeklinde kuzuyuda gaza getirip beraberce babaya baskı yapıyoruz izin gününü öne çekmek için :) sağol canım..

    YanıtlaSil
  6. bende senin gibi hobi odam olsun istemiştim yaptım da ama içime sinmedi kendi tarzımı yansıtamadım kısıtlı alanıma...söz verdim kendime şu sıcak kavurucu yazı atlatırsam bir el atacağım odama...sen de hiç ümidini kaybetme senin gibi pratik zekalı kadın her yeri değerlendirir ,hal yoluna koyar nede olsa...

    YanıtlaSil
  7. asosh; Şimdiden kolay gelsin size, dilerim düşündüğünüz odayı oluşturursunuz, bana gelince çok teşekkür ederim iltifat ediyorsunuz gerçekten :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...