21 Temmuz 2012

CK renkleriyle fazlasıyla benzerlik taşıyan iplerimden eninde sonunda birşey yapacaktım zaten diyerek başladığım yeni işimi gururla sunarım. Bir süre önce lolipop ip ile denemiş ama o duruşu çok beğenmeyerek işi ilerletmemiştim. Hesaplı kitaplı bir model, sayılar ve rakamlara dikkat gerekiyor ama örmesi çok zevkli. Gündüz genellikle zar zor akşamki menüyü oluşturup hazırlamakla, bir kısmı uyumakla geçiyor. Örme işlerine akşam saatlerinde sıra geliyor.
Dün çok güzel bir hediye aldım, aldığım her hediye öyle beni on numaradan vuramaz ama bu tepsiye bayıldım canım arkadaşım nasıl da bilmiş neleri severim, en önemlisi böyle güzel insanlardan bir anı oldu evimde, zevkle ve keyifle kullanacağım inan :)
Kuzudan yana dertliyiz şu ara. Yatağına alıştı maşallah derken gece uyanmaları çoğalıp sıkıntı verecek boyuta ulaşmaya başladı. Kabusları bir yandan, yanımıza gelmek için denenen binbir yol cabası. Bebekliğinde bile uykusuz kalmadığımız kuzunun bu yaşta bizi gece defalarda ağlayıp, sızlamaklı, öfkeli uyanışları karşısında zor zamanlar yaşatıyor. Şimdilik bu durum karşısında sürünerek defalarca kalkıp sakinleştirmeye çalışmaktan öteye geçmiyor stratejimiz. Gündüzleri konuşmaya çalışıyorum ama öyle verimli bir konuşma olmuyor tabi.
İlerleyen günler neler gösterecek merakla bekliyorum. Sıcak günlerde evde bunalan çocuğa oyalanmak için her yol mübahtır dediğimiz anlardan.

12 yorum:

  1. maşallah eline her iş yakışıyor, hiçte boş kalmıyor.ama doğrusu bu bence yoksa hayat zor geçiyor.bizde doruk paşayı ayırcaz bizim yataktan.nasıl yapmalı, ne yapmalı tam olarak bilmiyorum.şuan sabaha kadar uyuyan bir paşa var bizde.bakalım geçiş nasıl olacak..

    YanıtlaSil
  2. keyf-i sibel; Teşekkür ederim, yatak ayırmada kolaylıklar dilerim, çınar da bizim yanımızda deliksiz uyuyordu, su için bile uyandığını bilmem ama şimdi 3-4 kere ağlayarak kalkıyor :(

    YanıtlaSil
  3. Bizim Ali Denizimiz 2 buçuk yaşında ve evde yatağında yatırınca, belirsiz saatlerde uyanıp çığlık çığlığa ağlıyordu. şimdi tatildeyken anneannesiyle ya da benle yatınca da aynı şey:)) daha çok var büyümelerine off offf:))

    YanıtlaSil
  4. aaa bak olmuş işte yeterli anlatabilmşm sanırım..ben de başka bir rengnden yapıyorum şimdiiiiiii örmesi çok zevkli gerçekten..öptüm

    YanıtlaSil
  5. bu modeli ben de cok seviyoruuum. ilk once su icice rengarenk kareler var ya onlardna yapacam sonra da bundan, bi de zigzag, hos daha hic elime tig iplik almadim ama olsun, ogrenirim ki ;)
    cinar'cigimin da butun kotu ruyalari bitsin biran once insallah, guzel hayaller icinde kaybolsun hep.

    YanıtlaSil
  6. hoş bir model olacağa benzer deryacığım...tepsin harikaymış.iyi günlerde kullanman dileğiyle.bizde rana efnanla aynı sorunları yaşamaktayız ne tesadüftür ki...yeni evde daha kolay adabte olur ayrı odaya diye düşünmüştük ki.taşınma işinden fazlasıyla etkilenmiş kabul etmiyor .tabi birde işe başladığım için onu bırakacağımı zannediyor sanırım.umarım kolaylıkla aşarız bu süreci.sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Tepsi harikaymış gerçekten, güle güle kullan.
    Çınar havalardan dolayı mı uyanıyor acaba? Sadece bir düşünce:)

    YanıtlaSil
  8. moriçe; Bazen daha büyümelerine çok var dedirtiyor bazende o kadar büyüdümü diye şaşırtıyor bilemiyorum :)

    fundacım tekrar teşekkür ederim canım senin net ve anlaşılır anlatımınla hiç zorlanmadan yapabildim, bende öperim ;)

    Görkemcim yaparsın tığ işi hem kolay hemde çok keyifli, çınarcık için dileklerine katılıyorum inşallah diyorum canım ;)

    Fatmacım çok teşekkürler, zorlanıyor çocuklar özellikle annesinden fazla ayrılmayanlar bakalım ne yapıcaz zaman göstericek :)

    Teşekkür ederim Semicim, aslında sıcaktan mı diye düşünmedim değil, bizim tarafta ne sıcak ne başka birşey etkiliyor öyle olunca bende yatağını yadırgıyor diye düşünüyorum birde korkular eklenince halimiz yaman oluyor :)

    YanıtlaSil
  9. ellerine sağlık bakalım o çiçek nasıl değişecek

    YanıtlaSil
  10. MERHABALAR SİZİ ZEVKLE IZLIYORUM . COK HOS PAYLASIMLARINIZ VAR. SICEK MODELINI ACIKLAMALI YAZARSANIZ COK SEVINIRIM.

    IYI CALISMALAR

    YanıtlaSil
  11. hediyeni iyi günlerde kullan, çok güzelmiş gerçekten:) kuzunun serinleme seansına bayıldım:)) su iyi gelir sakinleşir ve hep birlikte rahata erersiniz umarım.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  12. Aynurcum hep renkler tam içime sinmiyor ama bakalım nasıl olacak :)

    adsız; En kısa zamanda :) teşekkürler

    asortik; Teşekkürler, aminnnn inşallah :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...