19 Temmuz 2012

Günlerdir craft çalışmalara gömülmüş durumdayım. Yeni malzeme alışverişleri, evde masa üzerine yayılan güzellikler, uçuşan fikirler derken bu işlerle uğraşmayı gerçekten seviyorum ben.

Bugün malzeme alışverişinden sonra kuzunun isteği üzerine Kızılay'a geldik. Ne yapalım burada diye düşünürken orda burda rastladığımız shopping fest ile başlayan şehir turu otobüslerini görüp haydi bizde bir tur atalım deyip bindik. Ankara havaları eşliğinde püfür püfür Kuğulu-Kızılay-Ulus turu yaptık. Otobüsümüz coşmak için yanıp tutuşan insanlarla doluydu adeta, bir an şehir turu otobüsü mü yoksa bir düğün konvoyundamıyız diye düşündüm. Otobüsü coşturup göbecikler atan bir amca bile vardı, enteresan bir gezi oldu, kuzu havadar pencereleri olmayan bir otobüste olmanın ve müziklerin etkisiyle epey eğlendi bende tabi. Sonra fazla mı kasıyorum zaman zaman diye düşündüm etrafıma bakınca, vur patlasın çal oynasın bir hayat güzel gerçektende. Fazla ciddiye almakla hiç umursamamak arasını iyi tutturmak lazım.
Akşam latte'li çikolata kaçamağı yaptım.
Henüz yeni bir ev bulabilmiş değilim ama arada bir içinde oturduğum eve dışardan bakıyorum artık burada değilmişim gibi ve özlerim diyorum. İnsan nerede yaşıyorsa oraya alışıyor sevmiyorum desede.

7 yorum:

  1. fazla ciddiye almakla hiç umursamamak arası iyi bir denge ama tutturması zor... ben olsam kalkar bir iki göbecik atardım sanki :)))

    YanıtlaSil
  2. deryacım insan herşeye alışıyor iyiyede,kötüyede

    YanıtlaSil
  3. Çalışmalarından neler çıkacak merak ediyorum:)
    Ne malzemeler buldun kim bilir...

    YanıtlaSil
  4. derya güzel malzemeler bulabilmenin beraberinde onları nasıl değerlendireceğini bilmekte çok önemli yani yaratıcı yönünün olması çok güzel bu yaz gününde birşeylerle uğraşmak üretmek oda ayrı bir keyif sana kolaylıklar diliyorum

    YanıtlaSil
  5. Nihancım sende olsaydın o zaman bende kalkardım karşına atardık iki göbek, zor çok zor ben zaten berbatım o konuda :)

    Aynur; Kötüye alışmak istemem ama beğenmeyip burun kıvırdıklarım biel gün gelip özleniyor yani

    Semicim öyle yeni birşey yok aslında iş başına oturup ortaya çıkacaklarda :)

    Serpil; Teşekkür ederim, bazen ilham perileri uçuşuyor bazen de tık yok :)

    YanıtlaSil
  6. Fethiyede çok güzel evler bulurum ben sana :))

    YanıtlaSil
  7. Asortik krep; Ona hiç şüphem yok, ne güzel de olurdu :) Fethiyenin yeri bende ayrıdır, kaderimizi çizebilsek kesin isterdim oralarda yaşamak ama ben çizilmişi takipteyim şimdilik..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...