10 Temmuz 2012

Maket çalışmaları başladı. Baba yoğun iş temposu arasında kuzu vesilesiyle bu tarz bir uğraşa başladığı için memnun, kuzu ise  başka hayaller peşinde. Neyse bazen görmüyor, dinlemiyor sanıyoruz ama öyle değil, mutlaka bundan da alması gerekeni alacaktır diye umuyoruz. Koç burcu hakikaten zor, ben kendimi öyle zannederdim ama benden daha çabuk sıkılıp bıkıveriyor.
Bugün bir ara motiflerimi örerken birden gözüme takılan kuş evi için derhal kolları sıvayıp bir çırpıda onuda CK peçeteleriyle donattım. Artık evde gözden kaçan bir obje kalmadı sanırım. Aslında bugün dışarı çıkabilseydim eminim çok daha iyi hissedecektim ama dışarı çıkmaya dahi ikna edemedim kendimi. Başka zamanların mekanı Ulus'a bir gitmeli.
Ramazanın yaklaşması nedeniyle hurmalar daha bir çoğaldı marketlerde. En masum tatlı diye gün içinde bol bol hüpletirken kesmediği yerde de Çınar'ın deyimiyle ahututu reçeli ile mideye gömülen kruvasanlar var. Yarın da kedi dili ile tiramisu planlarım var ki şimdiden sabırsızlanıyorum. Üzerimdeki bıkkınlık ve sıkılmışlığı bir an önce atmam gerek yoksa bir yeni bunalım beni bekliyor olacak tartıya çıktığımda. Ben blog yazmaya çok alışmışım herşey gibi onunda bir miadı var biliyorum ama henüz dolmadı sanki, pireye kızıp yorgan yakmanın alemi yok yani.

10 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu9 Temmuz 2012 22:44

    sakın blogger olmaktan vazgeçmeyin.allah,niyeti kötü olanları ıslah etsin inşallah.siz üretmeye, bizimle paylaşmaya devam edin lütfen. oğlu ve kendisi koç burcu olan ben, sizi çok iyi anlıyorum. bir evde 2 inatçı insanın varlığı insanın sabırlarını zorluyor ama insanın evladının olması kadar güzel bir duygu yok hayatta.iyi ki anne olmuşuz. şükürler olsun.

    YanıtlaSil
  2. aaaa bizimkilerde başladılar maket yapmaya.... sanırsam sizde maket sergisine gitmişsiniz.... :)dün gidip 3-4 kutu aldılar....neyse bir hevesle başladılar tabi benim maymun iştahlı oğlum babasını odasında bırakıp kaçtı... :)
    ha bu arada bloğu bırakıyım deme canım seni takip etmek çok güzel sanki hergün bir arkadışımı ziyaretedip onunla sohbet etmişim gibi geliyor...
    yaptıklarına bakıyoruz...
    kimseye kızma kafaya takma daha öncede demişdim değilmi onlar bizi o kadar düşünmezler bile...

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle sabah sabah Çınarcığın gülen güzel yüzünü ve yanaklarını sıkmak isteği uyandıran bu tatlı fotoğraf için teşekkür ederim:)
    Maşallah:)
    Evde içindekiler bitsin diye gözüne gözüne baktığım dönüştürülesi kutular boşaldı.Cathciğin desenleri ile süslenmeyi bekliyorlar, şimdi bu kuş evi gördüm akşam olsa da eve gidip boyasam diye heveslendim:)Ellerine sağlık çok şirin olmuş.
    3 hurma günlük enerji ihtiyacını karşılıyormuş.Ramazan gelmeden tüm yeme içmeleri yapmalı değil mi:)

    YanıtlaSil
  4. O kötü düşünceler uzaklaşsın hemennn :(

    YanıtlaSil
  5. Derya`cım ilgileri çok çabuk dağılıyor. Seninkine özel değil bu. Kız çocuklarda biraz daha fazla bu süre sanırım.
    Bu tarz faaliyetlerin süresinin iyi ayarlanması lazım. Babanız da vakit bulmuş ne güzel...
    Blog yazmayı sakın bırakma, alışkanlık oluyor tabii. Seni okuyanlar için de:)
    Ne bulursan peçeteliyorsun, nazar değmesin hepsi de çok güzel oluyor:)

    YanıtlaSil
  6. ayşencim, ara ara yokluyorum kendimi sonra yeniden görüyorum henüz zamanı değil :) hala keyif alırken güzel resimler, güzel işler ve paylaşımlara devam :) ooo iki koç burcu allah kolaylıklar versin o zaman :) evet annelik tarifsiz birşey, ben geç anne oldum aslında bunun kıymetini unutuyorum bazen..

    tack; Anatolium'dakis ergiden mi bahsediyorsun yoksa Arzucum evet oranında katkısı büyük tabi, aynı son bizimkide kısa süre sonra masadan kalktı gitti başka şeylerle ilgilenmeye :) aslında takıldığım şey beni okumalarını istemediklerim yoksa zerre düşünmüyorum inan :)

    kitana ; Rica ederiz efenim :) bizim evde birşey kalmadı valla seninkileri merakla bekliyorum, evet yapmalı bencede, insan nasılda aç göz oluyor ama orucunu açtığından itibarende hepsi kayboluyor bende

    rengiaheng; İnşallah :)

    semicim haklısın galiba, kzılar daha sebatkar öyle durumlarda, yok arada bir eser geçer seninlede konuşmuştuk biliyorsun, okutmak istemedim hayatımızı ama sonradan belli bir emek var burada dedim benim alanım dedim falan öyle bir ikilemde kaldım yani ama alışmışım henüz o vakit gelmedi kanımca :) elimden kurtulmuyor doğru heryer CK olsun şölenine devam :)

    YanıtlaSil
  7. Maşallah yine kuzucuğa, her zamanki sevimliliği üstünde, kuş evin çok güzel olmuş, peçetelerini senden iyi değerlendiren yok benim gözümde, sakın blogu bırakma ben çok alıştım senin postlara ve iç açan fotoğraflarına. Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  8. ebygale; Teşekkür ederim, peçetelenmedik ahşap ve metal kalmadı bizde, böyle düşünmene sevindim çok teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  9. Sizi takip edenlerin içinde sessizlerde var.onlarıda düşünün.siz bırakırsanız ben kimi takip ederim o zaman.nrhndrk@hotmail.com

    YanıtlaSil
  10. nrhndrk@ ; Yok yok buradayım arada bir kafam bozulunca naz yapıyorum o kadar :) teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...