Nostalcik..

Çocukluğumun bebeklerinin yüzündeki ifade ve duruşları çok farklı geliyor bana , o dönemin saflık ve samimiyeti var sanki. Yaz ayı gereği arada bir dökülen dolaplar, defalarca artık evde yer bulamıyorum deyip hazırladığım ama bir türlü elden çıkarmaya kıyamadığım oyuncaklarım. Neler neler gitti bu güne kadar, bazen düşünüp sahiplenip saklamadım diye üzüldüğüm pek çok şey. Belki de ufaktan akıllanıyorumdur artık..
Pek severdim kendisini, zeka geliştirici oyun diye pek gözdeydi evde. Kuzuyla tanıştırdım, çok fazla ilgilendi diyemem belki de biraz erken. Şimdiki oyuncaklarla karşılaştırınca zaten pek bir sönük ve sade.
Kendimi balkonda hiçbirşey yapmaksızın çiçeklerimi izleyip öylece oturarak durduğumda sanki yirmi yıl sonramı yaşıyor gibi hissediyorum. Güneş ısıtırken beni hafif uyuklamalı hallerde kendimce bir kaçış yeri arıyorum sanki. Tatlılar da yegane sığınaklar oluyor bazen, belki üç tane beş tane olsa indireceğim mideye peşpeşe.
Elimde iki işten fazla elişi olmayınca çenem düşüyor benim. 

8 yorum:

  1. Derya Teyze'ciğim.Annem de senin gibi çiçeklerine bakmaya bayılır onları çok sever.Ben de çok severim.O oyun varya onun adını biliyor musun :))

    YanıtlaSil
  2. o oyunu ben de çok severdim,kuzenlerimle beraber oynardık, şimdi olsa yine oynarım:)

    YanıtlaSil
  3. canım benim ne güzeldi çocukluğumuzun oyuncakları.iyiki saklamışsın iyiki paylaştın..bence onları hep sakla...sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Zeynocum oyunun adı "solo test"di yanılmıyorsam, annenle ortak yanımız çok :)

    evimbenimatölyem; :) bende çınar'a anlatırken nasıl hoşuma gitti, bende arada bir çıkarıp oynayacağım galiba :)

    Fatmacım, bir ara çok niyetlendim şimdi saklıyorum artık :)

    YanıtlaSil
  5. Solo test'ten ne kadar çok oynardık,hele o zenci bebek nerdeyse aynısı bende de vardı.İyiki saklamışsınız benimkileri görmüş kadar sevindim.

    YanıtlaSil
  6. heyyy arap kıza bayıldım benimde gençliğimden 4 tane bebeğim var:)) ayrıva şu oyunun bir de kare olanı vardı bende kimbilir nerelere kaldırdım:))
    nostalji oldu vallahi

    YanıtlaSil
  7. Solo Test`i çok severdim, yazın plajda bile oynardık bir dönem:)
    Bebişlerin de çok sevimli!

    YanıtlaSil
  8. derya ne güzel yapmışsın bebeklerini saklayarak tam bir nostalji ,kendi çocukluğumu biran hatırladım

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...