Haftasonundan..

Kuzumun özel isteği üzerine bu haftasonunun kaçamağı çikolatalı, muzlu ev yapımı pastamız oldu. Tv'deki belgeseli kaçırmamak, kuzuyu da pastasız bırakmamak için ne kadar kısa sürede yaptım bende şaşırdım. Bir an önce yemek için sabırsızlandığı için en taze ve dinlenmemiş haliyle dilimleyip yedik.
Pazar çok sevdiğim bir arkadaşıma kahvaltıya davetliydik. Arkadaşlarımı çok özlemişim vakit kısa, çocuklar coşkulu ve oyun arsızı olsalar da çok güzel bir sabah oldu bizim için.
Tıpkı bizim gibi onlar da bir arada olmanın tadını çıkardılar. Nilüfer Teyzemiz hiçbir şeyden kaçınmayarak gerek mamalar ve enfes keki, gerekse bizim çeteyi oyalayıp mutlu edecek herşeyi düşünmüştü.
Örgü ve el işi merakım önüme yeni modeller örnekler çıkardı. Hemen arşivledim tabiki, özellikle aşağıdaki kalın kenar işini çok beğendim çok işime yarayacak.
Önce sevdiğim arkadaşlarımla sonra ailemle bir araya geldiğim haftasonu çok güzeldi, enerjimi topladım, keyiflendim. Sevdiklerimizle güzel bir hafta olsun..

5 yorum:

  1. pasta süper görünüyor, tarifini paylaşırsan denerim ben de en kısa zamanda, sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. pastan çok iştah açıcı ve oldukçada güzel görünüyor eminimki lezzetide bir okadar güzeldir afiyet olsun ellerine sağlık sevdiklerimizle bir arada olmak onlarla keyifli anlar yaşamak herzaman için çok güzel

    YanıtlaSil
  3. bizim kitaplar iptal edilmiş derycım üzüldüm napsak ebaydan filan mı denesek bi cesaret

    YanıtlaSil
  4. Arkadaşlar ile haftasonu harika geçer. Keyifli günler:)))

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...