4 Haziran 2012

Haftaya hem biraz buruk hem de güzel başladık. Babacık iş seyahatinde, bu Çınar'la mola vermeksizin yanyana olmak bu yanyana olmanın verdiği bazı olumsuzlukları da yaşamak demek. Akşam olunca evde kocaman bir eksiklikle hüzünlenmek demek, neyseki haftasonunun iyileştirici ve motive edici taraflarıyla fazla depresif olmadan geçirmeye çalışacağız bu günleri.
Bende çalışıyor boş durmuyorum. Yeni bir aya girdik yeni bir çekiliş zamanı daha geldi hazırlıklar devam ediyor bende.
Elbette ki yeni haftanın en büyük sürprizi Ankara'da gezmedik D&R bırakmadığım halde bulamadığım ama sevgili "dikiş terapi" bloğu sahibesinin ilgisi sayesinde kavuştuğum dergim. Buradan kendisine tekrar çok çok teşekkür ederim.
Yakında bir çanta dikimi beni bekliyor.

6 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu4 Haziran 2012 05:53

    yaptıklarınızı gördükçe içim açılıyor.ellerinize sağlık derya hanım.kolaylıklar diliyorum size.

    YanıtlaSil
  2. Aaa çok sevindim. geldi mi? Benim siparişim iptal edilmiş bugün. Neyse inşallah diğer isteyenlerin de gelmiştir. Benim var nasılsa.

    YanıtlaSil
  3. Çanta mı dikeceksin? içindeki malzemelerle değil mi? Merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. merhaba, blogunuzu yeni keşfettim, çok beğendim özellikle yaptığınız dekupajlarda, masa örtülerindeki gül detayları tam benlik:)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkür ederim Ayşen.. :)

    dikiş terapi; Benimle beraber sipariş veren bir arkadaşımın siparişi de iptal oldu malesef o da çok istiyordu :( bende biraz uzun sürünce korkmadım değil ama kargo elime ulaşınca dünyalar benim oldu :)

    kitana; Bende merak ediyorum ama herşey kesilip biçilmiş böyle şeylerde işi batırırım korkusuyla ablamı bekleyeceğim ben :)

    evimbenimatölyem; Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. bu dergi içeriği nedir? ne kadara aldınız acabaa?

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...