29 Haziran 2012

Zamanın hızlı geçtiği günlerdeyiz. Kendimizi yine haftasonu geldi içerikli yazımızda buluyoruz, ne yaptık ne ettik, nasıl bu kadar çabuk geçti günler bende bilmiyorum. Temebelliğimi duymayan kalmadı herhalde, keyif insanı olma yolunda hızla ilerliyorum, arada bir kitabımı karıştırıp çoğu zaman örgümün başında buluyorum kendimi, bitmeli, bitecek şeklinde bir gayret örüyorum. Ev değişimi için ufak ufak başladık bakınıp aramaya, zor iş vesselam. Çınar'ın hayal edip sabırsızlandığı tatil için planlar yapıyorum derken pek bir yoğunum şu ara. Ama eski telaşem bir nebze azaldı sanki, beklemeyi biraz öğrendim galiba, arkadan atlı koşturur hallerimi bırakıyorum yavaştan. Herşey olacağına varır şeklinde evrenle el ele gidiyoruz şimdilik.
Yolumuz düşünce uğramadan edemedim Suluhan'a. Ankara topyekün tatilde herhalde herzamanki haline göre pek bir tenha geldi bana. Buralarda olunca başka bir zamanda gibi olurum, sıkıntılarımı dertlerimi unutur bir anda onların sahibi başkası olur.

12 yorum:

  1. deryacım merhaba okul işini ne yaptın bende evimi taşımak istiyorum ama muhtemelen devlet okuluna vereceğim bizimkileri iyi bir okul araştırmak lazım eve yakın olması filan

    YanıtlaSil
  2. perice hayaller; Okul işi en zor olanı. Çevremde duyuyorum harıl harıl öğretmenler araştırılıyor soruşturuluyor, bu anlamda henüz ben birşey yapamadım, geçici süre bulunduğumuz yerden şimdi imkanlar dahilinde Çınar'ın daha iyi bir çevre içinde olması için ayaklandım taşınıyorum, taşındığımız yerdeki en yakın devlet okuluna göndereceğim umarım şansımız yaver gider de idealist çocukları seven iyi bir öğretmene denk geliriz :(

    YanıtlaSil
  3. Very nice summer pictures in your last postings!
    Here, it's rainy again and too cold for july.
    Have a nice weekend. PiPa

    YanıtlaSil
  4. Şantiyenin gülü; Teşekkür ederiz, meşhurdur bizim özellikle Suluhandaki merdiven fotolarımız, çok güzel tarihi merdivenleri var :)

    Dear Pipa, in Turkey until October, the weather is always good. Sometimes the heat is no longer bored, there is the beauty of each season, I wish you a happy weekend :)

    YanıtlaSil
  5. deryacım ben ümitköyde oturuyorum gene buralarda bir eve çıkacağım biraz daha merkezi ve okul yakını bir yere sen nerelere bakıyorsun

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Derya,
    Blogunda göre göre aşka geldim ve motifli battaniye ördüm:) Motif kısmını bitirdim ama şimdi kenar kısmına geldi, sıra. Bir kaç model resmi eklesen, ne iyi olurdu:)

    YanıtlaSil
  7. perice hayaller; Ablama yakın olmak isteğimi de göz önüne alıp gazi mahallesinde yaşamayı düşünüyoruz, bozulmamış bir mahalle yapısı var sanki orada, birkaç sokak ötede de okulu, oralardan bakıyorum.

    fatma; Çok güzel merak ettim battaniyeni, tabi birkaç model ekleyeyim elimdekilerden :)

    YanıtlaSil
  8. Derya`cım, sadece okul için mi taşınıyorsunuz?

    YanıtlaSil
  9. Semicim o da var başka nedenlerde, geçici olarak bulunuyorduk zaten artık gitme vakti :)

    YanıtlaSil
  10. Mrh Derya hanım size okul tavsiye edebilirim Yasemin Karaka'ya MUSTAFA KEMAL MAHALESİ Cepa 'nın hemen arka tarafı değerli öğretmenleri var tabiki el atılıp bozulmazsa bir bakın derim sevgiler Nazan

    YanıtlaSil
  11. Nazan; Çok teşekkür ederim, aslında böyle okul tavsiyesine o kadar ihtiyacım vardı ki, tabi evi bulmada olanaklar gereği olabilecek biryer lazım o yüzden eğer o taraflara düşserse yolumuz çok iyi olur, çok teşekkür ederim paylaştığınız haberdar ettiğiniz için..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...