28 Haziran 2012

Kendimce bir yöntem buldum artık. Gündüzleri geziyor akşamları elişi yapıyorum. Battaniyem motif motif ilerlemekte, dikiş olayına hala adım atamadım ama o da yakındır.  
Begonvili bu kadar yakından görmemiştim. Meğer ne kadar güzel bir şeymiş, ablamın Datça'dan getirdiği filiz özenle bakıldı, kışı geçirdi ve şimdi bu kadar olmuş.
Bir kahve sever olarak bugün birde menengiç kahvesi denedim, kafeinsiz, damakta bıraktığı fıstıkımsı tadı çok sevdim. Kahve menüme latte ve türk kahvesinin yanısıra birde menengiçi ekleyeceğim galiba.
Çınar'ı anlatmaya gerek yok. Şımarıklığın ve nazlanmanın dibine vurdu yine.

8 yorum:

  1. Gündüz zaten sıcaktan hiç iş yapılmıyor. Boş ver, gez oğlunla:)

    YanıtlaSil
  2. Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar deryacım;Menengiç kahvesine bayılırım nefis bir tat evimden eksik olmaz....Begonvilin çok güzelmiş gerçekten bende ilk kez sayende böyle yakından gördüm benimde begonvilim olmalı hatta begonvillerim:))

    YanıtlaSil
  3. begonviller burada da yaşar mı acaba... hep bodrumu çağrıştırıyor, ergüvanlar istanbul, begonviller bodrum :)

    deryam sen misin o :)) bir yüz görümlüğü ver çatlayacağım meraktan :))

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar içten bir anlatım, ne hoş fotoğraflar...
    Battaniyeyi merak ediyorum.
    Begonvil, Akdenizin'in en zarif hanımefendisi, benim de en sevdiklerimdendir.. Menengiç kahvesini denediğim zaman hemen bloğumda paylaşmıştım:)

    Çınar'a sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Her gün sizi okuya okuya,ben bu gece rüyamda Çınarı gördüm.Bir yerde fotoğrafını çekmeye çalışıyorum ama o inat edip yüzünü ekşitti ve bir kolunu yüzüne getirerek fotoğrafını çektirmedi:))

    YanıtlaSil
  6. Semicim, haklısın :) şu ara biraz bir azalma var sıcakta iyi geldi yani.

    marifetane; Teşekkür ederim canım sanada hayırlı cumalar olsun, begonvil ablamın, bende büyür daha da çoğalır inşallah diyorum, seninde duvarlarıs aran bir sürü olsun inşallah :)

    Nihanım o ben diil ablam :) valla Ankarada da yaşayabiliyormuş demek ki ablam minnacık filizden bu hale getirdi, kışın içeri alıp üşütmeyerek falan yaşatmaya çalışacak, az gerilere gitmeye vaktin olursa görebilirsin beni, çok merak edilecek biri değilim yahu,

    Begonvilli ev; Teşekkür ederim :) battaniye bu gidişle çok uzamayacak yakında bu ekranda :) gerçekten çok zarif bir bitkiymiş çok sevdim, bizdende sevgiler.. ;)

    minik; Hayır olsun diyelim :) aslında tam anlamıyla onu görmüşsünüz demek ki aynen o tepkileri alırdınız gerçekten görmüş olsaydınız, büyüdükçe poz vermekten sıkılır olduk çünki :)

    YanıtlaSil
  7. ah ah benimkisi çiçekleri üzerinde kurudu...görünce bir iç çektim canım...çocuklar hep böyle nazlanmazlarsa olmaz sıcaklarda...

    YanıtlaSil
  8. asosh; Bizimkinin sonu öyle olmaz inşallah üzüldüm,

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...