21 Haziran 2012

Kır çiçeklerimden dökülmeyenler ve böcüksüzler şeklinde ayrış ayrışa geri kalanlar..
Örgüyle bir parça soğuttum yine aramı. Gezmeyi seviyorum, hayalciyim balkonda oturup uzun uzun düşünmek keyif yapmak hoşuma gidiyor. Beni harekete geçiren kıvılcım sönük şu günlerde, iş anlamında aklıma ne gelirse, geliş hızında da vazgeçiyorum. Ev, düzenli olmam sayesinde pisliğini kamufle edebiliyor. Taşınma fikri ve isteği evde derinlemesine yapılacak her türlü temizlik vs. işten beni vazgeçiriyor.
Düşünmeye bolca vakit ayırınca kendime dair yanan ışıklar oluyor zaman zaman içimde, kimisi çabuk sönüyor, kimisi cansız yanıyor. Ama bugün bir adım attım sanki gerisi gelir de koşarım inşallah. Ruhumu ve kendimi bunaltmak, küçücük insanları kocaman yapmak, önemsiz pek çok şeyi hayati meselelermiş gibi ele almak gibi yaptığım fani yanlışlardan kurtulma adına üçüncü göz desem abartmış olurum belki en iyisi başka bir pencere açtım ve hep aynı yerden bakmaktan sıkıldım diyelim.
Ankara birkaç gündür bunaltıcı sıcaklarını azalttı sanki akşamları farkedilir bir rahatlama var. Bende rehavet havasından kurtulup ufak ufak beğenip dosyaları doldurduğum fikirleri hayata geçirmeye başlamak istiyorum.

7 yorum:

  1. kuşevini, ördüklerini çok beğendim, kaneviçe eskilere götürdü. kalp beni benden aldı:)) eline sağlık
    boş boş oturup düşünmek benim de keyif aldığım bir durumdur:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Yeni pencere işine çok sevindim becerebilirsem örnek bile aldım ;-)
    Huzur diliyorum.

    YanıtlaSil
  3. asortik; Teşekkür ederim, benzer yönlerimiz çok demek ki ;)

    Ececim, bu gün resmen tepemde ampul yandı yani, boş dünya dedim, iki kıytırığın canımı sıkıp, baktığında çok da mühim olmayan ne çok şeye takıyorum. Bazen öldürür birde cenazemi kaldırırım ben, öyle bakarım olaylara sonra biraz daha rahat olurum üç günlük dünya diye ama bu sefer uyanıkken dank etti, dediğim gibi koşmak istiyorum artık :) bende huzur diliyorum canım hemde canı gönülden..

    YanıtlaSil
  4. Very nice box, I have the same :) I love eating pepparkakor. Best regards, PiPa

    YanıtlaSil
  5. PillePalle; I liked the box, then I became a fan of cakes, resemble Pipa :) Thank you .. good day

    YanıtlaSil
  6. derya el emeklerinin hepsi çok güzeller ama özellikle kalp çok güzel sıcak demeden elişlerine devam ediyorsun sana kolaylıklar dilerim

    YanıtlaSil
  7. Ev ve kalp çok güzel olmuş.Keşke satın alabilseydim :(

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...