Haftasonu

Akşam gelen tatlı kriziyle bir koşu alınıp gelinenler, ice tea eşliğinde çay ve sempati..
Yine akşam saatlerinde film şeritleri yaptırdığım eski resimler. Onlara bakıp yaşanan duygusal anlar, bebek kokusu... Fethiye'de geçen güzel günlerin anıları derken oradan oraya gezip durdum. Belkide yağmurlu, kapalı gri havanın etkisiyle bir melankoli çöktü üzerime, oysa bugün yağmur altında yürürken evde uzanıp bir pencere önüne dışarıyı izlediğimi, sıcak birşeyler eşliğinde battaniye altı geçirilen bir gün hayal etmiştim. Sonra etrafı izleyip eğlenmiştim kendimce, kaldırıma yakın yürüme hatasına düşenlerin arabalar tarafından ıslanışlarını, bu mevsimde yağan yağmur nedeniyle üzerine kaşe manto ve ugg'lerini geçirmiş insanlara şaşırdım, alem milletiz gerçekten. Arnica'nın anneler gününe şu kadar gün kaldı diye dürtüp duran reklamlarını her izlediğimde sinir oldum, günler günler öncesinden başlayan bu furyaya her yıl olduğu gibi topyekün yine sinir oldum. Eskiden saatli marif takvimimizi kopardıkça görür ve bugün anneler günü derdik ne güzel günlerdi.. Mutlu ve keyifli bir haftasonu diliyor, bütün annelerin anneler gününü kutluyor, allah bizi kuzucuklarımızdan ayırmasın sağlıklı mutlu günler göstersin diyorum.

5 yorum:

  1. derya tatlılar güzel görünüyor ikea nın meşhur tatlıları ,arada anıları tazelemek iyi oluyor, zaman su gibi akıp gidiyor . dışarıya çıktığımda gördüğüm birçok manzaralara karşı bende eleştiriler yapmadan duramıyorum

    YanıtlaSil
  2. Rice atsem piekurabiye@gmail.com adresime mail adresinizi atabilir misisniz.mail attım ama geri döndü.birşey soracağım size.Teşekkürler.Petek.

    YanıtlaSil
  3. Anneler günü reklamlarına ben de sinir oluyorum. Her geçen yıl abartıyorlar sanki...Ne pırlantası, ne küçük ev aleti; bir sap çiçeğe hayır diyecek anne daha tanımadım ben:)
    Anneler günün kutlu olsun!

    YanıtlaSil
  4. serpil; Yok bunlar ikea değil, bildiğimiz alman pastası bizim pastaneden :) yapılmayacak gibi değil ama kaşe manto yani :)

    pie kurabiye; Adresinize mail gönderdim, ama şu ara bir sıkıntı var benim mail adresimde fakat çözemedim henüz, mailler gelmiyor falan, eğer yine gelmemişse birde deryaeyuksel@yahoo.com'u deneyebilirsiniz bu da diğer mail adresim.

    semi; Sorma sinirden öteyim, korkarım her geçen yıl abartmalar katlanarak devam edecek, aynen :) Çok teşekkür ederim seninde anneler gününü kutlarım, daha nicelerini sağlıkla mutlulukla ve kuzularımızla yaşamak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  5. Tüm anne adaylarının ve annelerimizin anneler günü kutlu olsun.Allah bizleri anne baba duasından mahrum bırakmasın.amin..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...