30 Mayıs 2012

Yaptım yapıcam derken bu sabah örneği nihayet hayata geçirdim. Çok beğendim, örneği bu şekilde devam ettirip nerelerde nasıl kullanırım onu düşünmekteyim. Sırada kaneviçesi var onu da deneyeceğim en kısa sürede. Dikkat isteyen bir iş, uzun süredir yapmamıştım ama bir o kadar da keyifli. Birde hiç kımıldamaksızın sürekli işlemek istiyorum başlayınca.
Örgüm ehil ellere gösterilip fikirler alındı. Yaka kesmeksizin dümdüz çıkarmaya çalıştığım şeyin benim yaptığım koşullarda mümkün olmadığı anlaşılıp yaka kesmeye ikna edildim. O da bir köşede bekliyor, biraz soğudum galiba bir ara yarım işler temizlenirken ya da satabildiğim birine satıcam el değişikliği gibi şeyleri dert etmem ben, hafif ütüyle yapılamayacak şey yoktur bence.
Sıradaki işlemeler, bunlarla uğraşırken print ettirdiğim kağıtlarım geldi aklıma, boştaki bir defteride CK'lı hale dönüştürüverdim. Ön yüz ve arka yüzü farklı, sevdiğim bu desenleri daha nerelerde kullanacağım bakalım. Bu konuda bir doygunluk yaşarmıyım bilmem ama o zamana kadar yer gök bunlar olacak gibi :)

9 yorum:

  1. derya kolaylıklar diliyorum zor kafa karıştırıcı ama bir okadarda keyifli ,başlayınca biraz zorlanılsa da yapması güzel ,sonucu bende bekliyorum ,renkler ve modeli çok güzel gerçekten ,bende özendim biranda. sevgiler

    YanıtlaSil
  2. işleme çok sevimli duruyor.merak ediyorum nerelerde kullanacaksın.

    YanıtlaSil
  3. ayşen yörükoğlu30 Mayıs 2012 07:22

    ellerinize sağlık. s ü p e r .

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel olmuş canım,ellerine sağlık..
    Devamını beklerim...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. bitmiş halini görmek için sabırsız olanlardanım..kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  6. ellerine saglik canim harika gorunuyor...:))

    YanıtlaSil
  7. serpil; Teşekkür ederim :)

    zeyzey; bir yastık delisi olarak, muhtemelen yastıkta :)

    ayşen: Teşekkürler:)

    evcilik; Bir proje oluşturur oluşturmaz devam :)

    fatma ;teşekkürler..

    Rozerin'in annesi ;Teşekkürler :)

    follow me; Teşekkürler, gelirim :)

    YanıtlaSil
  8. merhaba ben ilk yaptıgnız işlemeyi tam anlayamadım nasıl bir kumaşın üzerine uyguladınız ilk defa görüyorum ama bayıldım rica edersem anlatabilir misinz? merrapunzel.blogspot.com

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...