28 Mayıs 2012

Bugün Ankara'da kısa süreli yağışın sonuçları cadde ve sokaklarda sular seller şeklindeydi. Bizde bu durumun tam ortasındaydık. Ulus'ta yakalandık, önce hoşumuza gitti ne de olsa kuzunun yağmurluğu benim şemsiyem vardı ama sonradan bastıran dolu ile bir saçak dibine sığınmak zorunda kaldık. Akabinde atladığımız taksi caddedeki kapkara suları yara yara bizi gideceğimiz yere zar zor ulaştırdı. Su, bu şekliyle çok korkunçtu.
Güneş açtıktan sonra sanki sabah ki o yağmur hiç yağmamış gibiydi. Akşama doğru önce bir mantı ziyafeti sonrasında da bir künefe ile taçlanan bugün de haftasonunu pek aratmadı doğrusu. Haftasonu bünyeme bilinçli olarak yol vermiştim ama bugün kendimi tutamama şeklinde mideye indirdim. Biraz terbiye ediyorum kendimi derken tekrar ele geçiriliyorum sanki.
Eksik ipler ve etamin kumaş edinildi. Bununla da yetinmeyip kaneviçe kumaşı da aldım. Herşey gibi bunlar da değişmiş, ikisinin yapısı da kıtır kıtır sert birşey, eskiden yumuşak olurdu bunlar. Neyse bir ara başlayacağım, şu ara ufaktan bir iki telaşımız var onları sağlıkla atlatıp bu işlerime hızlı bir dönüş yapacağım.

4 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu28 Mayıs 2012 22:08

    malzemelerle kolay gelsin size. merakla bekliyorum.ve biliyorum ki süper güzel şeyler çıkacak ortaya.hırkaya gelince; derya hanım hırkayı teğelleyip bir giyiverin . zaten hata kendini gösterecektir. ondan sonra çözüm bulursunuz :)))
    kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  2. Derya`cım sağlıkla ilgili sorunların var sanırım. Umarım güzel haberlerini alırız, ondan sonra bakarız bu adres meselesine...

    YanıtlaSil
  3. ayşen; Bilirkişilerle istişare yapıldı, biraz ön yaka kesimi ile halledeceğiz, uyduracağız yani :)

    Ok Semicim, ben biraz aceleci bir tipim biliyorsun, öyle yarım kaldı ya üzülüyorum yani.

    YanıtlaSil
  4. Üzülecek bir şey yok:)
    Sen oradasın, ben buradayım. Kimse kaçmıyor, yeter ki moraller, sağlık yerinde olsun:)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...