25 Mayıs 2012

Ankaradaki Cath Kidston severlere duyurulur. Bilkent Tepe home'da küçük de olsa CK'nın kuzeni Green Gate standı var. Görünce buldumcuk oldum, sonra biraz inceleyince çok fazla şey beğenemedim çünkü çok kısıtlı ürünler vardı. Olsun inşallah devam ederde biraz daha genişletirler sonra. Resim kötü çıkmış, nedense utanırım hep mağazalarda resim çekmeye, gizli saklı olunca da böyle sonuç pek iyi olmaz tabi.
Takıntılı olduğum şeylerden biride sağlığım sözkonusu olduğu zamanlardır.Bugün hastane koridorlarındaydım.
Hava yağsam mı yağmasam mı tadında ve biraz da serindi. Yağmadığı sürece tam gezip dolaşmalık havaydı benim için. Malum artık kreş günlerinin bitmesine az kaldı bende son günleri değerlendiriyorum.
Ota böceğe hayranlık duyup gezindim tarlalarda. Şimdi kuzu yok rahatım falan desem de keşke olsaydı da o toplasaydı bu kır çiçeklerini demeden de edemedim.
Çınar bugün kır çiçeği toplayamadı ama okulun bahçesinde yaprakların altına gizlenmiş çileklerle dolu bir köşe bulduk, kızarmışları bulup bulup attı ağzına giderayak.
Green gate cicileriyle hemen bir kruvasan-reçel-kahve üçlüsü hazırlanıp yenildi. Tea towel benim evimde hiç adının işlevini yapmıyor, alıp ya kumaş olarak yararlanıyor veya böyle ufak örtüler yapıyorum. Havlu olarak kullanmaya kıyamam doğrusu. Bugünün sürprizi ve küçük mutluluğu oldular.
İğde kokusu derken iğde düştü aklıma. Kuzuya sevdiremedim kötü demedi ama birtaneden başka da yemedi. Kucağımdaki resimde hayaletleri çizmiş, neden hayalet? dediğimde de korkmamak için yapmış resimlerini. Yine haftasonu geldi, umarım keyifli ve huzurlu olur hepimz için..

11 yorum:

  1. Umarım can sıkıcı bir durum sözkonusu değildir.Meraklandım şimdi.

    YanıtlaSil
  2. merhaba deryacığım.geçen hafta seninle aynı şehirde olmak güzel geldi ban .acaba dedim bir köşe başında kuzucuğu görür müyüm ki...çok güzel paylaşımlar teşekkürler.ha bu arada iğdeyi çok severim afiyetler olsun sevgiler

    YanıtlaSil
  3. green gate ve tea towel en beğendiğim muhteşem ikililer, iğde enaz kokusu kadar güzel (kelebeklerde) iyi hafta sonları

    YanıtlaSil
  4. ayy derya sen hep yaz ben okuyayım.ilk kez yorum yazıyorum sanırım ama bayadır okuyorum seni.çok keyif alıyorum yahu:)

    YanıtlaSil
  5. öncelikle geçmiş olsun Deryacım...umarım önemli bir şey yoktur....yeni cicilerini güle güle kullan....

    YanıtlaSil
  6. Çocukların meyveyi sebzeyi elleriyle koparıp yemesi kadar güzel bir an yok öyle mutlu oluyorlar ki..afiyet olsun sevgili Çınara..Size de güzel bir hafta sonu olsun canım..

    YanıtlaSil
  7. Ececim inşallah sonuç için biraz bekleyeceğim.

    Fatmacım Ankara'ya mı geldiniz yoksa, kuzu okulda olmasa belki karşılaşma ihtimalimiz yüksek olurdu :)

    serpil; teşekkürler, sizede iyi haftasonları..

    mother izi; Teşekkür ederim, ses verin o zaman böyle arada bir ;)

    Arzucum teşekkürler, inşallah sağlam çıkarım bekliyorum şimdilik.

    marifetane; Evet çok güzel oluyor, sizedede iyi haftasonları dilerim..

    YanıtlaSil
  8. evet canım ankaraya geldim minik yeğenimi ziyarete...ulus kızılay gezerken hep aklımdaydınız.sevgile r

    YanıtlaSil
  9. Şimdi bu yazında görüyorum ki birçok benzer yönümüz var.İlki CK yı ve bütün akrabalarını:) çok severim o desenler beni benden alır.İkincisi mağazalarda bende resim çekmeyi beceremem:)ve iğdeye bayılırım.Son olarak da bugünlerde ben de hastaneyim.Kontrol için.İnşallah önemli birşeyin yoktur.

    YanıtlaSil
  10. modabahar; Ortak zevkler biryerde buluşuyor demek ki :) sağolun sizede geçmiş olsun bende kontrol amaçlı, inşallah iyi sonuçlar gelir..

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun, inşallah sıkıntılı bir durum yoktur.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...