18 Mayıs 2012 "her telden"

Elimdeki tek işe odaklanamamak bir süre sonra her yerde parça parça kalan işlerle dolup başıma iş açacak gibi. Artık internette gezinmeye de çekinir oldum, hoşuma giden örnekler olunca illaki denemem gerekiyor.
Bu hafta bir arkaşımda yediğim elmalı pastanın vişne ile yapılmış halini çok beğenmiştim. Dün okul dönüşü aklıma düşünce deneyelim dedik. Ekşiyle tatlının güzel uyumunu tam yakalayamamış olsam da benimki de fena değildi.
Kendimi bildim bileli hoş kokulu sabunlar, şampuanlar, jelleri çok severim. Geçtiğimiz yıl Ayvalıkta iken sabun cennetine düşmüş, hangisinden alacağımı şaşırmıştım. Birbirinden güzel kokular, doğal yapım sabunlar.   Bu tarz ürünlerin içindeki katkıları, kimyasalları bir kenara bırakıp arada sırada kendimi biraz şımartmak istiyorum. Ayvalıkla ilgili neyi görsem elbette yine oralarda olmak istiyorum.. Ayvalık seni seviyorum! Pılımı pırtımı toplayıp gelmek istiyorum.
e

16 yorum:

  1. ayşen yörükoğlu17 Mayıs 2012 23:59

    bugünkü postunuzu okurken inanın içim açıldı. ferahladım.teşekkürler.

    ayşen

    YanıtlaSil
  2. O parça parça işlerin hepsi de çok şirin olmuş:)
    Pirinç sabunu da çok değişik.
    Siz bir ara saçların yağlanmasını engelleyen bir ürün almıştınız.Kullanıp faydasını gördünüz mü acaba?Gerçekten engelledi mi yağlanmayı..Benim saçlarımın da böyle bir şeye ihtiyacı var da.

    YanıtlaSil
  3. yok biz kesin komşu olucaz seninle..bizim de planımız eşim 1.5 yıl sonra emekli olunca pılıyı pırtıyı satıp tayinimi isteyip ayvalığa yerleşmek :) görüşücez orda seninle eminim ben

    YanıtlaSil
  4. araçlar harika olmuş,şablonları isteyebilir miyim ?

    YanıtlaSil
  5. Yine ne çıkacak ortaya, çarpı işi mi yoksa:)
    Ekşili tatları ve kokulu sabunları, jelleri ben de seviyorum. Arada kaçamak yapasım geliyor ama elimdeki alerji doruk yapıyor, süs olarak dursunlar arada koklarım o da yeter:)
    Bu arada beklenen buluşma gerçekleşti, çook teşekkür ederim(postacıya da çook teşekkür ettim:), çok güzeller,en kısa zamanda evi renklendireceğim.

    YanıtlaSil
  6. vişneli ilginçmiş,yukarıdaki çarpı işi şablonlarınıda gördüm,gözüm kaldı ne yalan diyim :)

    YanıtlaSil
  7. MERHABA, ARTIK HER SABAH BLOGUNUZU OKUYARAK BAŞLIYORUM GÜNE NE KADAR GÜZEL ŞEYLER YAPIYORSUNUZ ÇARPI İŞİ ŞABLONLARINI BİR DERGİDEN Mİ ALDINIZ MERAK EDİYORUM BENDE YENİ EVİMİZE TAŞINMAK ÜZEREYİM VE BU TÜR SÜSLEMELER YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM KISACASI ŞABLONLARI NEREDEN BULABİLİRİM TEŞEKKÜRLER ZEYNEP ALBAYRAK

    YanıtlaSil
  8. ayşen; Çok sevindim, ne güzel ;)

    sihirli günce; Tonı&guy detox şampuan
    öyle yağlanmayı çok engelledi diyemem ancak son zamanlarda denediğim en iyi şampuan diyebilirim. Kişiden kişiye değişir belki siz daha iyi sonuç alabilirsiniz, bir deneyin derim, özellikle limangoyu takip edin 9.90 gibi fiyata alınabiliyor çok uygun :)

    funda; Ne kadar güzel Fundacım sizin ki düşünceden öteye geçmiş, gerçekleşmesini canı gönülden diliyorum canım, inşallah bende gelebilirim de komşuluk hayalimiz gerçekleşir, Meriç'in o tatlı yanaklarından öperim :)

    Özlemce; Çok önceden bulduğum resimler, tekrar arayacağım internet ortamında, çıktısını alıp bilgisayardan silmişim ben, çok net değillerdi öyle hatırlıyorum onun için silmişim ama bulursam size ulaştıracağım.

    kitana; Çıkacak iş sürpriz söylemem :) Öyle üzülüyordum ki o ay iki kargo yaptığım için üçüncüye de sponsor ol diyemem eşime diyerek normal posta ile yollamıştım, sonra bu kadar gün geçince kayboldu diye kendime kızıyordum ki yorumu okuyunca nasıl rahatladım anlatamam :) merakla bekliyorum yapacaklarınızı ;)


    gull/in; Naçizane tavsiye, bu şablonlardan hangisini beğendiyseniz onu seçin size maille göndereyim resmini çekip, illaki işleme şart değil, tekstil kalemi ile çanta mı, tablo mu, yastık mı ne isterseniz yapabilirsiniz. Üstelik çizim de çok farklı duruyor, şimdi kısa süre sonra ben bir tane deneyeceğim, önceden yaptığım çanta işinden biliyorum çok güzel oluyor, hiç gözünüz kalmasın sizde yapabilirsiniz :)

    YanıtlaSil
  9. Zeynep; Teşekür ederim :) bu resimleri internetten bulmuştum çok oluyor, çok net olmadıkları için işlemeye pek elverişli değildi örnek bende çıktısını almıştım, bunları beğenen bir başka arkadaş için geçmiş yedeklerimden ve internetten tekrar arayacağım, bulursam sizede gönderebilirim isterseniz,

    YanıtlaSil
  10. Arabalı bir şablon almıştım sıraya işlemek için ama bu vosvosları görünce pöfff diye söndü havası :)
    Çok sevimliler ve çok da güzel işlenmiş, çok beğendim çok...

    YanıtlaSil
  11. Vişneli hiç yemedim. Ekşi tatlı severim genelde.
    Denemek lazım:)

    YanıtlaSil
  12. GÖNDERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM ZEYNEP

    YanıtlaSil
  13. sevdiye; :) bende çok seviyorum

    semi; Daha hafif oluyor bencede denemelisin :)

    zeynep; Postu görmüşsündür sevgili zeynep linkleri blogdan yayınladım :)

    YanıtlaSil
  14. Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.Dediğiniz gibi alıp çok ta umutlanmadan denemekte yarar var:)

    YanıtlaSil
  15. Elmalı kurabiyenin tarifini istiyorum; bir ara müsait olduğunuzda yazıverin.Bende çok severim çünküüü...:)

    YanıtlaSil
  16. bu şirin çarpı işi araçlarınızdan bende yapmaya başladım. çok cicler.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...