11 Mayıs 2012

Bitmemiş hırkaya düğme beğendim. Aslında ilik açıp düğme dikmeyi düşünmüyordum ördüğüm hırkaya ama bu düğmeleri kullanacağım bir yer de ararken neden olmasın dedim, belki de dikerim, bu aralar biraz kararsızım galiba. Örnek hızlı ilerliyor birde ben nasıl ilerleyeceğimi bilsem de örüp bitirsem. Yarasa kol olacak, yakası düz ama yine de bir oyuntu gerekiyor, bu ilmek kesme ve artırma işleri zorluyor biraz beni.
Sabahtan beri havaya bakıp duruyordum malum okul bahçesindeki yemek için. Malesef yağmurun azizliğine uğradık ve bahçe keyfi yapamadık. Okulun yemek salonunda yapıldı erken anneler günü kutlamamız, hediyelerimizi aldık. Kuzum bana şiirini okudu, yemeklerimizi, tatlılarımızı yedik, dönemin sonunda başladığımız için okula zaten pek fazla tanışıklığımız yoktu diğer velilerle, onlarla tanıştık. Ortamda çocuklarında olmasıyla fazlasıyla curcuna ve gürültü olmasına rağmen keyifli bir yemek oldu, anneler gününü bugün daha bir hissettim, öncekiler daha farklıydı. 
                                      

5 yorum:

  1. Düğmelerin çok şık, anneler günü hediyen de:)
    Havadan dolayı bahçe keyfi olmaması üzücü ama olsun daha nice anneler günü kutlarsın Çınar`la umarım...

    YanıtlaSil
  2. merhaba derya yazını okuyunca kızımdan aldığım ilk anneler günü hediyesini hatırladım hala saklarım ,bana verdikleri hediyelerini bazen beraber bakıp okuyoruz yazdıklarına onlarda gülüyorlar neler yazıp neler yapıp hazırlamışız diye çok güzel şeyler bunlar iyi ki hayatımız da varlar.

    YanıtlaSil
  3. ayşen yörükoğlu10 Mayıs 2012 22:50

    derya hanım ellerinize sağlık.çok güzel bir hırka olacağına eminim.ipinizin markasını ve örneğin anlatımını verir misiniz lütfen. hepimizin anneler günü kutlu olsun.

    saygılar,
    ayşen yörükoğlu

    YanıtlaSil
  4. Kardeşimle hazırlardık biz de resimler, hediyeler:) Bazen aklımıza gelir güleriz, şimdiki çocuklar daha profesyoneller:)

    YanıtlaSil
  5. Semi ;Teşekkür ederim, evet açıkhava bahçe yemeğimize bende üzüldüm :(

    serpil; Evet iyiki varlar :)

    ayşen; Çok teşekkür ederim, bir ara yapılışını anlatırım tabiki, sevgiler..

    kitana; :) zamane, bizimkiler de o güne göre iyiydi bence.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...