Günün geri kalanı

Çınar'ın bir türlü tam tarihinde ve istediğimiz şekilde yapamadağımız doğum günü kutlamasının sondan bir önceki ayağını bitirdik. Nedenler komik bazen de gereksiz, büyük konuşmayayım ama seneye bir tane ve tam bir kutlama yapmak istiyorum tabi önce kuzumun istemesi lazım, istemezse o ayrı. Bugün öğleden sonra 15:00 gibi okula gittim elimde içecekler ve tuzlularla. Gittim ki çocuklar bekliyorlar, stajyer ablalar derhal masaları hazırlayıp başladık pastamızı beklemeye, bu arada öğretmeni Çınara doğum günü çocuğu tacını hazırladı. Bir harala gürele neyse pastayı üfledik, kestik, yediler. Sonra danslar falan ama benim oğlum anne ne zaman gidicez demeye başladı. Oğlum senin için hazırlandı bunlar desemde, dansa çocuklardan daha hevesli ablalarımıza ortamı bıraktık, gençlik sen ne güzelsin dedim onları izlerken, sonlandırdık bizim açımızdan partimizi, öğretmenlerimize ve ablalara teşekkür edip, hediye kitabımızıda alıp düştük yola.
Dönüşte Bentderesinde kalenin dibindeki çiçekçilere uğrayalım istedim. Birkaç gün önce buradan geçmiş ve rengarenk çiçeklerde gözüm kalmıştı. Çınar'ın da hoşuna gider diye düşündüm. Bende Çınar da kendimize çiçekler seçtik.
Manzara iç açıcıydı tabi, bilenler bilir pek renkli ve hoş bir yer değildir Bentderesi, gerçi şu aralar yenilenen eski evlerle yeni görüntüsünü bulmaya çalışsa da daha epey var gibi yeni halini bulmasına. Ama o bölgede küçük de olsa bir köşe işte böyle güzel.
Bu çiçekler Kızılay'dan. Baharla beraber belediyeler kolları sıvadı, her yer çiçeklere bürünüyor. Bende buradan özenip bunlardan bir tane aldım, açınca poz verecekler.

10 yorum:

  1. Nice yaşları olsun kuzunun :) öpüyorum tombik yanaklarından :)

    YanıtlaSil
  2. Is this your little prince with the crown on his head?
    Cute! Very nice spring flowers!
    Best regards and happy easter, PiPa

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim Pınarcım, bizde seni öpüyoruz ;)

    PillePalle; Yes, today was my son, the prince of the school, we began to feel the spring, cold weather is over, thank you very much for the visit, best regards ..

    YanıtlaSil
  4. mutlu yaşları olsun çınar ın :)) çiçekler menekşeler harika görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  5. Okul kutlaması da tamamlandı yani:)
    Nice yaşlara tekrar...
    Benimkiler de anaokulundaki kutlamaları pek sevmezlerdi, pasta falan derken şip şak biterdi hemen. Ben de o kadar hazırlandığımla kalırdım:))

    YanıtlaSil
  6. yaaa bu çiçekler süpermiş taşıma derdi olmasa gidip toplamak lazım.. :)

    YanıtlaSil
  7. Nice mutlu yaşlar diliyorum :)
    ben size bayılıyorum derya hanım bukadar mı içten yazılır bu kadar mı okunası olur her yazdığınız, gerçekten çok severek takip ediyorum hergün merakla açıyorum blogunuzu :) herzaman yazmasamda hergün takip eden bir izleyiciniz olduğunu hiç unutmayın ve hiç bırakmayın yazmayı :)

    sevgiler
    şükriye

    YanıtlaSil
  8. yeni yaşı kutlu olsun kuzucuğun, çiçekler de pek iç açıcı. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. nice güzel mutlu ve birlikte dolu dolu geçireceğiniz yaşlar olsun kuzucuğa

    YanıtlaSil
  10. anne kaleminden; teşekkür ederiz N ihan teyzesi :)

    Semi; Evet, bu yıl kaçkere oldu tuhaf da oldu ama napiim gidişhat bunu gerektirdi :) bende biraz öyle oldum sanki ;)

    tack; Çok hafifler merak etme :)

    şükü; Teşekkür ederiz. Sağolun, ortak bir frekans yakalıyoruz sanırım, unutmam ve çok mutlu oldum tabiki :)

    ebygale; Teşekkürler, çiçekler ahh çiçekler

    morje; Aminnnn çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...