5 Nisan 2012

Çiçeklerimizi aldık ama saksılarına el atamadım henüz. Geçen yıl ki gibi bir şakayık pek çok tomurcuğu var bekliyorum, bu yıl ki biraz daha uzun dayanır inşallah. Çınar'ın menekşesi ve yine sarı farklı açan bir sümbül, onun da açmasını bekliyorum dörtgözle.
Geçtiğimiz gün çok sevdiğim bir arkadaşım da yaptığım peçete yapıştırmalarını çok beğenince onun içinde birkaç teneke kutuya peçete yapıştırma yaptım, sonrasında bende daha önce ahşaptan kestiğimiz home yazıma da peçete yapıştırmaya karar verdim. Bu defa Cath Kidston'ın kağıt mendillerini kullandım, daha ekonomik ve desenlerin daha küçük olması nedeniyle daha kullanışlı oldu.

Ayakkabı kutusunun retro comic'lerle dönüşümünü gerçekleştirdim nihayet. Şimdi dış kısmı için bir çeşit şeffaf film gibi kaplayacağım kısmı kaldı. Bunun için koli bantı veya kırtasiyelerde satılan şeffaf yapışkanlar var onları kullanacağım.

Baharla beraber evdeki her köşe dokunulmak istiyor. Bir hafifleme ve rahatlama gerekiyor. Aslında bir de ufak tefek de olsa yenilenmeler olsa şahane olacak. Önümüzdeki günlerde büyük bahar temizliği beni beklemekte.

9 yorum:

  1. çiçekleri çok severim bende ama uzun süre hayatta tutmak epey sorumluluk istiyor bunu siz başarmışsınız sanırım ) home yazısı çok hoş gerçekten desenine bayıldım kutunuz ne güzel kumaşla mı kapladınız ? ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
  2. hobihuzur; Yok benim elimde de öyle uzun uzun yaşayan çiçek olmadı pek :)
    kutuyu internetten bulduğum resimlerin çıktısını aldığım kağıtlarla kapladım, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok özenli ve güzel olmuş. Peçete tekniğiyle çok düzgün çalışmışsın Derya. Ben bir ara denemiştim bazen çok kolay olmuyor düzgün yapıştırmak...

    YanıtlaSil
  4. Semi; Önce bizim evdekiler, sonra konu komşu arkadaşlar derken epey çalıştım elim alıştı galiba :) teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  5. herbirini ayrı ayrı beğendim canım çok güzeller...

    YanıtlaSil
  6. beyaz evini çok beğenmiştim, yazı ile birbirlerini tamamlamışlar, desenler de çok güzel.Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  7. çiçeklerin çok güzeller.şakayıka bayılırım.umarım uzun yaşar bu yıl.bu çiçekler mevsimlik olduğu için kısa ömürlü oluyorlar .bildiğim kadarıyla bir sonraki sene yeniden çıkıyorlar..kutu çok güzel olmuş ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. harika olmuşlar,ellerinize sağlık yapılışını detaylı paylaşırsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  9. alonenes; Teşekkürler Neslicim :)

    kitana; Çok teşekkürler..

    mihrimah; Fatmacım teşekkürler canım :)

    Şantiyenin gülü; Bir ara yazmaya çalışırım tabiki.. teşekkürler.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...