27 Nisan 2012

Düğün fotoğrafımızın çerçevesini değiştirip duvara asınca biraz bozuldu benim kuzum, resimde yokum diye, annesi de hemen üçümüzün minik kalpler içinde birarada olacağı bu çerçeveleri buldu, şimdi hazırlayıp bunu astığımda Çınar'ın yüzündeki muzur gülücüğü görür gibiyim.
Peçeteler şu ara favorim oldular.Her desen olsun istiyorum. İthal peçetelerdeki indirimi kaçırdım, daha nelere veya nerelere yapıştırırım bilmiyorum ama takıldım bu ara bunlara.
Dün bir çanta denemesi yaptım, sırada pisili yastıkların dikilmesi var. İki tane olması için arka yüzünü farklı renk yapacağım. Tam mevsime uygun cıvıl yastıkları sergilemek, evi şenlendirmek lazım.
Kalpli boncuklar dizildi. Ortadaki gülü çok sevdim ama düz durmuyor, dönüyor. Düz durabilse sadece güllerden oluşan bir bileklik daha yapmak istiyorum.
Örgüde yeni hedefim her gün mutlaka bir sıra ya da bir motif yap oldu. Hiç yapmamaktan iyidir, ufak ufak çoğalır diyerek devam ediyorum.
Kuzuyla aramız iyi şu ara, tahtaya vuruyorum yinede. Bir ara inanılmaz derecede hırçın ve aksiydi. Her an tartışılır mı, biz tartışıyorduk, sonrasında da bir sürü vicdan muhasebesi yapıyordum, üzülüyordum. Şimdi bir de çizelgemiz var ki artık işe yarayan o mu bilmiyorum, artı ve eksileri not ediyoruz yaptığı şeylere göre, sonucunda istediği bir oyuncağı alacağız veya yapmak istediği birşeyi yapacağız. Trt'deki süper dadıyı yakalarsam izliyorum, orda görmüştüm.

7 yorum:

  1. davranış değiştirme çizelgesi işe yarar deryacım ..ödül cezadan daha etkilidir ..çantaya bayıldım bayıldım

    YanıtlaSil
  2. very cute heart frames! Have a nice weekend! We have 4 days free :) Best regards, PiPa

    YanıtlaSil
  3. bilekliğin çok güzel olmuş.rana efnanla bizde çatışıyoruz ara ara daha çok ben ev işleriyle uğraşırken sıkılıyor.peçetelerin çok güzel .sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Funda; İçim rahatladı, umarım işe yarasın, teşekkür ederim Fundacım :)

    Pille Palle; Pipa Thank you my dear, I wish you a good weekend.. :)

    mihrimah; Teşekkür ederim Fatmacım, çatışıyoruz hepimiz malesef :)

    YanıtlaSil
  5. Bu süper dadıya birkere rastladım.Faydalı buldum izlemek lazım.Aynı şeyi ben de deniyorum işe yarıyor.

    YanıtlaSil
  6. Çınar`la aranın düzelmesine sevindim.
    Bu bir sonuç değil tabii ki. Zaman zaman olacak bunlar, böyle büyüyorlar:)
    Çantanı çok sevdim:)

    YanıtlaSil
  7. modabahar; Bencede, katılıyorum..

    Semi; Evet geçici bu sakinlik, teşekkürler, umarım sahibi küçük hanımda sever :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...