26 Nisan 2012

Evdeki Cath Kidston desenli peçete ve mendilleri, olup olabilecek her yere yapıştırma çılgınlığı devam etmekte. Son aldığım bu deseni o kadar sevdim ki, çerçeve, home ahşabıma, saksı süsüme bile yapıştırdım. Birşeyi sevmeyegöreyim baştan aşağı heryeri onunla döşerim.
Derdim neydi bilmiyorum, başına oturup örmeye başlayınca şunu bir ölçeyim dedim abartmış 1m75 cm başlamışım. Bir uçtan bir uca geçerken epey uzun sürüyor, zorluyor biraz. Burada bir müddet örgüye ara verip antrenmansız olmamın da payı var mutlaka. Biraz büyük olsun tabi, oyuncak gibi de olmasın ama bu yatak örtü olacak ebatta neredeyse. Bu kadarcık da olsa kıyamam sökmeye, bana ders olsun diyerek devam edicem örmeye.

12 yorum:

  1. peçetenin rengi çok güzel yaptıkların yine süper yine süper...battaniye çok güzel olmuş ellerine sağlık...olmuş diyorum bir an önce bitsin diye :)

    YanıtlaSil
  2. bitince süper olacak ama battaniye :)) yatak örtüsü de güzel durur bence... çerçeve home ahşabı ve saksı süsü de çok hoş olmuş :)

    YanıtlaSil
  3. Renklerin uyumu, peçetelerin cıvıllığı sanki bana gönlündeki baharın da haberlerini veriyor. Bunu çok seviyorum.

    YanıtlaSil
  4. bu örtünüzün renkleri çok güzel oluyor.ipin markası ve tığın numarasını öğrenmek istiyorum birde aralara batıp üç kerede mi çekiyorsunuz ben biraz acemiyim de

    YanıtlaSil
  5. peçete gerçekten çok şirin duruyor.ama en çok saksı süsünü sevdim.
    yatak örtüsü şeklindeki battaniyeyi bitirebilirsen helal olsun .:) ama sen yaparsın sabırlısın galiba.hangi marka ip kullanıyorsun öğrenebilirmiyim?

    YanıtlaSil
  6. Derya' cım, cevaplamak istersen; benim mimlendiğim sorularla ben de seni mimledim :)

    YanıtlaSil
  7. O yapıştırma folyodan ben de aldım nihayet birşeyler kapladım kızımla birlikte. Özeniyorum yahu.Örgünün renkleri çok güzel görünüyor,aynı gökkuşağı gibi.Ellerinize sağlık beni özendirmeye devam edin.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  8. çok güzel oluyor battaniyen ellerine sağlık.insan sevdiği şeyleri hep görmek istiyor.bu sebeple gözünün göreceği heryerde olsun diyor.iyi yapmışsın desen gerçekten çok güzel sevgiler

    YanıtlaSil
  9. çok sevdim bloğunuzu ve zevkinizi,yaptıklarınız içimi ısıttı :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. tack; Sağol Arzucum evet çabucak bitsin teşekkürler ;)

    anne kaleminden; Teşekkür ederim Nihancım ;)

    Ececim, belki çiçeklendim biraz ama korkuyorum bir taraftanda..

    adsız; İp bilgisi bloğun sağında var, o kadar çok soruluyorduki bende oraya bilgi olarak not düştüm :) evet üç kerede bitiriyorum.

    zeyzey; İp bilgisi bloğun sağında var, o kadar çok soruluyorduki bende oraya bilgi olarak not düştüm :)aslında sabırlı değilim ama battaniye de değişiyor biraz.

    Edacım, ben o mimi cevapladım canım hatta seni de mimlemiştim :)

    sabiha; Folyo? yapıştırdıklarım peçete benimkiler. Teşekkürler, devam o zaman :)

    Fatmacım, çok teşekkürler :)

    Özgünün annesi; Çok teşekkür ederim, sevgiler bendende :)

    YanıtlaSil
  11. Merhaba Derya Hanım,

    bu home yazısını ahşap boyama malzemesi satan yerlerde bulabilir miyiz? sizin gibi bloglarda her gördüğümde hevesleniyorum peçete tranferi yapmaya :)

    YanıtlaSil
  12. hatice; Hobi mağazalarında henüz denk gelmedim, bulamadığım için o yazıyı kendimiz yaptık, maket ahşabından internetten bulduğumuz bir home yazısı örneğinden kalıp çıkarıp eşim kesmişti, çok ince bir ahşap :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...