12 Nisan 2012

Geçtiğimiz gün gezinirken son yıllarda pek de uğramadığım bir yere düştü yolum. Kozmetikçiler, artık o kadar uzağız ki birbirimize, ihtiyaç da hissetmeyince hepten koparmışız bağları. Uzun zamandan sonra ilk defa ilgiyle dolaştım, gözüme birkaç şey kestirdim. Çok makyaj yapmayı bilen ve becerebilen biri değilim zaten, uzun süredir kendim için yaptığım yegane şey, cildimi temiz tutmaya çalışmak oldu, doğal sabunlar kullandım, yağlı bir cilde sahip olduğum için pek nemlendirici ihtiyacım da olmadı sadece güneş kremi bile yeterli oldu, haftada bir veya iki kez de peeling ve kil maskesiyle işi kotarıyordum. Verdiğim aradan sonra pek renkli ve cezbedici geldi doğrusu mağazadakiler bana.
Örgü pozisyonunu alıyorum yavaş yavaş. Adını koymak bile işe başlamaya yetiyor aslında. Güneş de saklanıp yağmurlu olunca havalar, insan bir tas çorba ve tabi ki örgüsünü istiyor yanında. Bahara geçiş dönemi uzamaz umarım, bir güneş, bir yağmur, bir dolu, kararsız havaların bendeki etkisi pek iyi değil.
Meşhur köşem de vakit geçirme zamanı. Ne kadar istikrarlı giderim bilemiyorum ama başladım. Zaman geçtikçe kendim hakkında daha fazla kesin şeyler konuşamadığımı farkettim. Ne yapacağım, ne edeceğim pek belli olmuyor.
 
Her gün okul çıkışı markette soluklanan kuzuyu bugün hazır abur cubur yerine ev keki yemeye ikna ettim. İstediği gibi üzeri çikolatalı ve süslü bir kek yaptık, afiyetle de yedik.

16 yorum:

  1. Cok karamsarsin derya. Her yazinda bi karamsarlik. Daha pozitif yazilarini bekliyorum. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. berenimo; Aslında ne isem ve şu an ne hissediyorsam onu yansıtıyorum, olmadığım birisi gibi davranamam, bu ara böyleyim üzgünüm..

    YanıtlaSil
  3. Öncelikle afiyet olsunlar, çok leziz görünüyor:)
    Yastık gözümden kaçmadı, baykuşlu kumaştan:)

    YanıtlaSil
  4. Deryacım merhaba, bir süredir bloguna gelip yorum yazmakda zorlanıyorum..Kötü amaçlı yazılım uyarısı alıyorum.hatt bugünde bu sitede kurabiyegiller.com sitesine ait zararlı içerik barındırılıyor diye Google Chorome den uyarı aldım.belki benim gibi başka arkadaşlarda aynı sorunları yaşıyorlardır.Ben sana öyle böyle bilgi vereyim dedim.Blogunu virüs taramasından geçir bence ve bahsettiğim siteden sana yorum yapılmış olsa bile yorumdan virüs bulaşmış olabilir..Bi kontrol istersen canım..

    YanıtlaSil
  5. Semi; Teşekkür ederiz, kaçmaz bilirim :)

    marifetane; Aynı uyarı bana da geliyor kurabiyegillerle ilgili, çok teşekkür ederim haber verdiğin için, çaresine bakıcam hemen :)

    YanıtlaSil
  6. Bahar depresyonuna birebir bence sizin meşhur köşe.Her eve lazım :)Ağzınızın tadı bozulmasın hiç.sevgiler....

    YanıtlaSil
  7. o ne kek öyle üzerinde sıvı çikolata mı var :)) harika görünüyor. havaların bu halini karlı duruma tercih ediyorum ben. razıyım yani napiym. hem dün açmış bir kaç tane çağla ağacı gördüm :))) ama örgü örmene vesile oluyorsa ne güzel. ben de evde 5,6 yıl önce sürekli haşır neşir olduğum iplerim ve şişlerimin olduğu koliyi arıyorum. şevklendim. özellikle kalın tığ ile yaptığın o muhteşem battaniyelerde gözüm :)))

    YanıtlaSil
  8. jale; Aminnn çok teşekkürler :)

    Nihancım, kekimizin üstündki glazür şeker pek sevmem ama istek büyük yerden olunca yaptık mecburen :) hadi bul koliyi başla bakalım, örerken belki ilk başlarda sıkıcı gibi bitmeyecek gibi gelir ama sonra biraz ilerleyince bir de bakmışsın bitmiş, ve gözünün önünde süper bir şey belirmiş. Merakla bekliyorum bana baksana da senden daha çok heyecan yaptım :)

    YanıtlaSil
  9. Yeni örgün sarı...Güneş gibi...Aydınlıklara boğsun seni, ışıldatsın mevsimin kararsızlıklarını.
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  10. Ececim teşekkür ederim, umarım sende daha iyisindir, aynı ışıklar ve güneş benden önce sana doğsun :)

    şantiyenin gülü; Söylemesi ayıp gerçekten güzel oldu :)

    YanıtlaSil
  11. Köşe pek güzel iç açıcı sarı yumaktan neler çıkacak kimbilir canım örgü örmeyi çok istiyor böyle görünce, hayırlısıyla yeni eve bir yerleşeyim başlayacağım aldığım yumaklardan:)

    YanıtlaSil
  12. ooo kek harika ...afiyet bal şeker olsun ama sana kilo olmasın çınarcığa olabilir...:)benimde tabakla peçete gözüme takıldı....çok şirinler...zevkli hatunsun ne diyebilirimki...:)

    YanıtlaSil
  13. fadiş; Hayırlı olsun yeni eviniz, darısı başıma, benim de düşünüp yaptığım pek çok şey yeni ev ve eşyalar için oluyor genellikle :)

    tack; Arzucum teşekkür ederim, evet bana kilo olmasın kesinlikle :) teşekkür ederim, seviyorum güzel aksesuarları.

    YanıtlaSil
  14. İyi geceler efendim...
    Öncelikle belirtmek isterim ki sizi takip etmeye başladığımdan beri ne yalan söyleyeyim çok özendim ...
    Yani mutlu huzurlu hiç bir sıkıntısı olmayan bir profil çizdiniz bende. Bu ara anlıyorum ki her insan hüzünlü bulutlu olabiliyormuş.Eminim ki bende çizdiğiniz profil doğrudur bundan şüphem yok:)
    Kekte örgüde harika görünüyor efendim:) Sağlıcakla kalın:):)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...