26 Mart 2012

Evimi tamamladım. Yer yer peçete ve beyaz boyalı yapmak istedim. Pencerelere tüller ve perdeleri de asıldı, kapısı kapatıldı, hepsi portatif istendiği zaman arkadan sökülebilir.

Dikişe el atmak için sabırsızlanıyorum. Şık düğme kumaşlarına gelen yorumlarda beklentinin harika işler olması beni biraz korkutsa da yine de sabırsızım. Neyseki kumaşlar sadece desenleriyle bile sevimli oldukları için benim yapacağım düz kılfılar bile iyi olacaktır herhalde. Ben sabırsızlandığım için midir bilmem aksilikler peşpeşe geliyor. Haftasonu evde öksürük korosu vardı. Çınarım hala atlatamadı derken baba da yakalandı kaçınılmaz son şimdide ben hastayım. Elin kolun kalkmayışı, genel kırgınlık ve kazan gibi bir kafa. Şaseleri peşpeşe içip, pastilleri tüketiyorum. Benim için yatmak, dinlenmek zor geliyor. Kuzuyu bugün okula kadar götürdüm kendimi iyi hissetmiyorum dedi, tekrar eve döndük. Allahım sabah sabah oraya nasıl gittiğimi bilmezken bu geri dönüş tam bir işkenceydi, eve gelince dirilip canlandı tabi. Bakalım yarın ne olacak.
Boyama yaptığımız tshirtlerin yıkama sonrasındaki durumu çok sevindiriciydi. Hiç birşey olmadı, kullandığım kalemleri bu anlamda tavsiye edebilirim. Aslında bana tshirtten çok kumaşı çizip, karalayıp onu değerlendirmek çok daha keyifli geldi. Hastalık bitmeli beni bekleyen çok şey var, aklımda bir kutu kaplama var mesela, retro karikatürlerden oluşan kağıtlar hazırladım bunun için çıktıları alınacak ve hayata geçirilecek, dikişler beni bekliyor, motif battaniyeyle bu hafta hiç uğraşamadım hepsi için sabırsızlanıyorum.

8 yorum:

  1. Sevgili Derya blogunu çok seviyorum hergün bakıyorum hatta cumartesi günü tüm blog yazılarını okudum.Yaptıkların çok güzel ben tam bir kediseverim.Eski yazılarında yaptığın kedili yastıkları çok beğendim.Yaptıklarını satıyormusun veya sipariş verebiliyor muyuz?
    ışıl

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun tatlım, umarım kısa zamanda atlatırsınız. bu dönem her evde aynı sorun var malesef...

    ben de sonunda cafe crown latte yi buldum, bakmadığım büyük market kalmamıştı en son bim de buldum :) beğendim gayet başarılı :))

    YanıtlaSil
  3. Işıl; Çok teşekkür ederim. Yaptıklarımı beğenen olursa satıyorum veya yeniden hazırlıyorum. Bu konuyla ilgili bana mailimden ulaşabilirsiniz, birde hangisini beğendiniz onuda yollarsanız iyi olur :)

    Nihancım, bronşit salgını varmış, deyince doktorumuz korktum biraz, bu yıl hastalıklarda uzun sürdü aynı kış gibi bıktırdı, lattecilere kattık senide :)

    YanıtlaSil
  4. geçmiş olsun , ne güzel şeyler bunlar böyle...

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık canım uğraşmana değmiş çok güzel.

    çok geçmiş olsun canım

    YanıtlaSil
  6. maaile çok geçmiş olsun...
    eve bayıldım...
    yeni projeler için meraktayım.. :)
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  7. Merhaba geçmiş olsun ev anahtarlık çok güzel olmuş ellerinize sağlık.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. buket; çok teşekkürler..

    örgü çantam; Çok teşekkürler..

    ruşyena; Çok teşekkürler..

    mehtap kaya; teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...