21 Mart 2012

Tekstil kalemlerimizi hemen denedik. Heyecan yapınca ne çizsek ne yapsak derken ortak kararımız bu oldu. Çınar en baştan istediği kalbi de çizip boyadı. İlk izlenim olarak kalem ucu daha ince olmalı dedim, uygulanışı güzel birde yıkadıktan sonra görmek lazım, sonra renkler çoğaltılıp farklı desenler denenebilir, çizimlerimi çok beğenmesemde yapımı çok keyifli, sevdim bu kalemleri. Şimdi evde elime geçen tüm baskısız tshirtler nasibini alacak gibi görünüyor benden. Bu arada birde yastık projesi var aklımda.
Desenli kağıtlarım için uygun şekil ve ebatta kalp figürü arayışındayım. Bir çıktı merkezine kadar sabredemeyince bu şekilde ekrandan kopya çektim birkaç tane, hatta evdeki kurabiye kalıbını bile denedim. Henüz karar veremedim birde vakit yetmeme sorunu başladı bende hiç alışık olmadığım, yapmak istediğim çok şey var ama vakit yok.
Masa başından bugünün yorgunluğunu atmak üzere ayaklarımı uzatınca yine boş duramadım ve mavi küçük örgüleri denedim. İnternetten beğendiğim birkaç model vardı, böyle küçük örgüleri yine yastık, çanta veya bardak altlığı olarak değerlendirmeyi planlıyorum.
Battaniyemdeki son durum böyle, tek renk motifin avantajı ip değiştirme olmaksızın eğer vakit ayırır örersem çok hızlı ilerliyor renkli motiflere göre.

9 yorum:

  1. Çok hızlısınız vallahi ana-oğul. Elinize sağlık. Çınar' ınki daha güzel olmuş, benden söylemesi.
    Bir de bitmiş olan motife hayran kaldım. Ne kazar zarif, nasıl çıtır çıtır. Kar tanesi gibi. Harikasın Derya.

    YanıtlaSil
  2. süper süper süper :) bende şimdi deneme yapıyorum:) emeğinize sağlıkkkkk

    YanıtlaSil
  3. Renkli battaniye çok güzel, bende yapmak istiyorum. Ellerinize saglık bana ilham verdiginiz için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. ne güzel postlar açılmış arka arkaya bayıldım:)) tekstil kalemleriyle yaptığınız çalışmanın yıkama sonrasını merakla bekliyorum:)

    YanıtlaSil
  5. proje çantası; Teşekkürler Edacım :)

    kahve çekirdeğim; kolay gelsin o zaman :)

    başakdenizi; Yapın çok çabuk ilerliyor ayrıca kullanması d açok keyifli, kolay gelsin şimdiden :)

    örgüçantam; Bende :)

    YanıtlaSil
  6. benim devam eden,geçen seneden beri ara ara yaptığım için bitemeyen battaniyem gibi.çok güzel.

    YanıtlaSil
  7. Deraycım süper işler bunlar, ben de heyecnala bekliyorum kızımla o sıkılmadan uzun uzun boya yapmayı, onu bunu kesip biçmeyi...

    YanıtlaSil
  8. Bir insan bu kadar yetenekli olabilir mi? Her paylaşımınıza hayranlıkla bakıyorum :) Harikasınız. Tekstil kalemi süper bir fikir. çalışmalarınız da cok güzel. Acaba nereden bulabilirim tekstil kalemini? Siz nereden temin ettiniz.Bilgi verebilirseniz çok sevinirimm. Sevgiler,

    YanıtlaSil
  9. tuğçe; Teşekkür ederim :) tekstil kalemini büyük kırtasiyelerden veya internetten edinebilirsiniz. sevgiler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...