İkilemler

resim buradan.
resim buradan.
resim buradan.
İllaki beyazlı ve motifli diye hem söze hemde işe başladığım hiçbir başlangıç devam edemiyor. Nedendir çözemedim ama tam bu işi yapacakken, oturup bununla ilgileneceğime, araştırmaya girişiyorum, biraz daha farklı birşey buluyorum, sonra beyazlı yine beklemede kalıyor. Acaba hep Salı günleri mi niyetleniyorum da bu iş böyle sallanıyor bilmiyorum. Artık her yönüyle düşünür oldum. Sonuç olarak, birkaç motifini yaptığım şekli en alttaki resim gibi olacak, motifler ufak olduğu için biraz daha oyalayıcı tabiki, ilk resme içim ısındı nedense, ikinci hem beyaz hem motif büyük şimdilik böyle gidip geliyorum kendi içimde, biraz daha kuluçkada kalsın iyisimi bu iş bakalım sonra ortaya ne çıkacak, bu arada ben yine dene, yeniden başla, başkasını dene işlerine devam ediyorum.

7 yorum:

  1. ama en sondaki beyazlı hakkaten süper..benim de artmış iplerimden böle bi projem var..yatak örtüsü..üç seneye biter heralde..gerçi bayağı bi motif yaptım ama yatak örtüsü sonuçta çooook motif istiyor..

    YanıtlaSil
  2. bende 3. resmi beğendim. Kolay gelsin

    YanıtlaSil
  3. En alttakini çok beğendim. Ne zamandır yapmak istediğim bir çalışma.

    YanıtlaSil
  4. Sema; Yatak örtüsü büyük proje, kolay gelsin, uzun sürer ama bitince yaptığınıza değer.

    Bahar yorgun; Çok teşekkürler..

    crochet at home; Benimde beğendiğim ama başlayıp başlayıp bir sonuca ulaştıramadığım bir model,

    YanıtlaSil
  5. Deryacım bu sonuncu beyazlı senin daha önce Çınar'ın yatağına serdiğine çok benziyor yanılıyor muyum? Yani demem o ki; sen havada karada yaparsın bunu. Hadi başla haber ver de ben de gaza gelip devam edeyim ;-)

    YanıtlaSil
  6. Ben bu örgüyü cok seviyorum bir gün bende yapcam :)

    YanıtlaSil
  7. Ecehan; Benziyor evet, sadece orada renkler kısıtlı birkaç taneden oluşuyor, bu daha renkli, inşallah başlayacağım araya bir bebek battaniyesi aldım, o da çabucak biter zaten, kısmetse başlarız beraber :)

    nesliname; Yapın tavsiye ederim, hatta bir başlayınca bırakamıyor insan.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...