..

Pek keyifsiz bir gün, elim hiçbirşeye gitmiyor, düşündüm yazacak birşey de bulamadım, sıkıcı bir hayatım var dedim, örgü örüp duruyorum, herşey ama herşey sıkıcı geliyor bugün.

14 yorum:

  1. Deryacım, insan arada rutinlerinden ne çok sıkılıyor değil mi. bazen de öyle an geliyor ki, biraz rutin biraz normal akış olsa.. ne karışığız..

    YanıtlaSil
  2. Birde farklı açıdan bakalım Deryacığım. Üretiyorsun, Çınar'ın var,isteklerin var.Kesinlikle sıkıcı olduğunu düşünmüyorum. Yaptığın her el işine kendinden çok şey katıyorsun.

    YanıtlaSil
  3. Ben de tam tersini düşünüyorum senin için. Hiç sıkıcı değil, hem kuzusuyla hem de ördükleriyle pek keyifli diyorum.
    İplerini görünce hele içim açıldı. Hep soracağım, unutuyorum; iplerin çok güzel duruyor markası ne?

    YanıtlaSil
  4. var ya bugün kaçıncısın aynı hissiyatta. hep kış yüzünden bak bir bahar gelsin ne güzel olacak:) ama bunları ben aynı zamanda kendime de söylüyorum çünkü bende de karamsar bir hava ve isteksizlik var malesef...

    YanıtlaSil
  5. merhaba, Derya'cım, ben de bugün işyerinde aynen senin gibi sıkılıp durdum, yazını okuyunca da inanamadım aynı duyguyu yaşamışız bugün, her gün sabahın köründe işe gel akşam eve git yemek ,çocuğun ödevi,uyuması.yorgunluktan uyuyakal,sonra sabah yine başla aynı maratona.sorun çalışmak ya da evde olmakla alakalı değil aslında...en kısa zamanda güzel ruh hallerinde buluşmak üzere :)..sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. kolay gelsinnn tüm sıkıntılar seni terketsinnn:) sevgiler

    YanıtlaSil
  7. A new pillow or blanket? Nice cspringcolours! I got new a lot of new wool by mail today. My collegue is getting a baby and I want to crochet a baby blanket for her.
    çok selamlar, PiPa

    YanıtlaSil
  8. sergun; Evet Seldacım epey karşığız :)

    Nazan; Çok teşekkürler, ben bile benden sıkılıyorum sizler böyle diyorsanız çok mutlu oldum tabiki :)

    Proje çantası; Teşekkürler :) markam kartopu, gonca serisi

    ane kaleminden; aynen Nihancım :)

    romantikbutik; Teşekkürler, inşallah :)

    örgüçantam; çok teşekkürler :)

    PillaPalle; Hi Pipa, this will be my pillow. I'm getting help from google translate does not speak English very well, as I understand it Will weave a baby blanket, I look forward to. "Hilsen fra meg også :)"

    YanıtlaSil
  9. Derya o sıkıcı hayatının biraz olsun ucundan yakalamaya çalışan düşün gelip geçici bir dönem mutlaka öpüyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  10. canım aynı şeyleri bende yaşarım sıklıkla herşey aynı gelir bazen,tekrarlayarak yaşamak anlamsız gelir,bugünde öyle günlerden biriydi benim için herşeyi bertaraf edip kanepeye uzandım öylece gerçekte bazen herşey sıkıcı gelebilir ama herşey gibi sıkıntılarda geçicidir :)

    YanıtlaSil
  11. hepimize oluyor canım ya, ben de zaman zaman bunalıyorum, neyseki örgülerin var rengarenk beni mutlu ediyor çok zaman motive ediyor "hadi hemen işlerimi toparlıyım da ben de yapayım ayy ne güzel" diye diye atıyorum bunalımları :)

    YanıtlaSil
  12. Ben yorumumu yazana kadar geçip gitmiştir bu sıkıcı hava eminim:))
    Yarın yeni bir gün nasıl olsa....

    YanıtlaSil
  13. Kırmızı puantiyeli çanta harika, çok beğendim... Ellerine sağlık...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...