26 Şubat 2012

Motif değerlendirme yapayım dedim, o kadar battaniye ve yastık ördüm birde şalım olsun dedim bu düşüncelerle çıktım yola ama bilmiyorum elimdeki motifler yeter mi, şu ara ne yapacağım pek belli olmuyor belki şaldanda vazgeçer başka birşey yaparım bende bilmiyorum.Tartıyı hep görüyorum ama yetmiyor, bahara doğru içine giremediğim kıyafetlerden sonra bırakırım belki ama yine duramadım ve yaptım. Tarif buradan. İçi muhallebili kurabiye, ne zamandır aklımdaydı denedim, hindistancevizli muhallebiyle enfes bir kurabiye.
Çınar'ın sürpriz yumurta ve toybox hazineleri. Bu halleriyle gayet şirinler ama çocuklar yapsın dedikleri şeyleri bazen biz bile zor yapıyoruz, birde Çınar'ın yaşındaysa çoğunu biz yapıyoruz ki, artık birisi sürpriz yumurta getirince kızıyordum off yine mi diye. Bunlar elinden kurtardıklarım, eskiden aklına gelmiyordu sakladıklarım, şimdilerde güzel çıkan oyuncakları birkaç gün oynadıktan sonra yine sakladığım kutuya atıyordum ki dün sordu "anne bana şu çıkmıştı nerede bulamıyorum" diye bende saklı hazineyi çıkardım başıma da dert aldım biliyorum ama söyleyiverdim işte, bundan sonra ne kadarı saklanır ve sağlam kalır allah bilir.

6 yorum:

  1. Bi de bunların bit kadar parçaları olur, elinden düşürür bi daha bulamazsın da; basarlar çığlığı ;-))) Parçalar çok minikler ve bu beni hep korkutmuştur.
    Kolay gelsin, oyuncak işi.
    Şal nasıl olacak ya da şal diye başlanan ne olacak merak ettim ;-)
    öptük.

    YanıtlaSil
  2. emeğinize sağlık. gecen bende bebek battaniyesi başlamak istedim fakat annem bu ipler olmaz dedi bende beğenmedim:( taktım ya örücem diye danrelden örmeye başladım.sorması ayıp bu orlanların adı ne? :)

    YanıtlaSil
  3. Kahve Çekirdeğim; Aslında oluyor benim ilk ördüklerim hep bu ipten ama yazlık oluyor serin tutuyor çünkü, bu ipler Opal ve Kartopunun lif ipleri.

    YanıtlaSil
  4. Derya`cım, gene güzel işler çıkacak kesin:)
    Kurabiye nefis görünüyor, daha önce hiç yemedim muhallebili kurabiye.

    YanıtlaSil
  5. Ecehan; Sorma Ececim aynen, görünce sinir oluyorum süpriz yumurtayı, iş yapasım hem var hem yok öyle serseri kurşun misali ordan oraya geziyorum hiçbirşeye de
    benzemeyebilir bilmiyorum :)

    Semi'nin mutlu elleri ; Bilmiyorum ki :) ne olur beklentinizi yüksek tutmayın şu aralar adamakıllı birşeye başlayamadım valla, kurabiye güzel, elmalı kurabiyeye çok benziyor tatlı canavarıyım şu aralar gözüm döndü ve yine yaptım malesef ama güzeldi.

    YanıtlaSil
  6. Bu motiflerin girmeyeceği yer yok. şal dersin, yelek olur, örtü olur.. her bişey olur.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...