24 Şubat 2012

Örgüde randıman alamadığım günlerdeyim. Başladığım herşeyi iptal ettim, başladığım yastık benim hayal ettiğim gibi değildi, kalpli örgüden ikinci üçüncü sök-örden sonra vazgeçtim, derken öylece boşta kaldım. Unutmuşum hiç birşey yapmadan zaman geçirmeyi. İllaki birşeyler yaparım ama şu ara hiçbirşey gelmiyor aklıma. Bugün ufak tefek bir iki iş için dışarıdaydık. Kuzunun isteği üzerine pizzacıda mola verdik.Hamur işine şu ara epey meyilliyim o yüzden inanılmaz lezzetli geldi, 23 cm çabucak indirildi mideye. Bu haftasonu hamur işi olmaksızın geçirmek dileğiyle. Mutlu haftasonları..

6 yorum:

  1. allah allah bi de yüzünü göster deryacım meraktan ölces yani :)) hava güzeldi, bugün ben de kızılaydaydım öğle saatlerinde ve ayrıca sen eminim yapacak bişeyler bulacaksın :)

    YanıtlaSil
  2. bos durmayi ben de sevmiyorum, acikcasi beceremiyorum da. bu aralar birkac projeyi bi arada yürütmeye calisiyorum. kayinanneannemin istegi üzerine cicekli büyük battaniyeme yogunlastim. hayirlisiyle bi bitirsem... :)

    sevgiler eli

    YanıtlaSil
  3. bu aralar örgüye merak salan biri olarak ipleri görünce kaldım ayyy renk cümbüşü var çok güzel...bu renklerden neler çıkacak acaba? afiyetler olsun oğluşun pek memnun keyifle dışarıyı seyrediyor.

    YanıtlaSil
  4. Boş durmak gibisi var mı :D tembellikte bayrağı kimseye devretmem.
    bugün benim cadı da pizza istemiş anneannesinden :D

    YanıtlaSil
  5. Deryacım,
    Allah bi hamursuz bi de ipsiz bırakmasın da bizi ;-).....

    YanıtlaSil
  6. Merhaba derya blogunu ne zamandır takip ediyorum ve çok da begeniyorum .Büyük keyifle seni takip etmeye devam edecegim .Artı yazılarınıda çok beğeniyorum.Yün elişler ahşap boyama antikalar kitap okumak benimde çok severek yaptığım ve keyif aldığım hobilerim.müzeler ve tarihi yerler gezmek ve dolaşmak inşallah ilerde emekli olunca daha bol zamanım olur bunları yapmak için. seni takip etmeye devam ediceğim. Hoşçakal

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...