23 Şubat 2012

Dünkü sıkıcı günden sonra bugün biraz meşguliyet yaratıp dikişle uğraştım. Kendimi acayip meşgul edesim var, kafamı tamamen boşaltıp relax oalsım var, yine uzun uzun yolculuklar yapasım var, klasik ben ve yine kaçış planlarım. Bir tek ben olsam iyi, kuzu da şimdiden tatil planları yapıyor annesinin oğlu.
Görmemişin puantiyeli kumaşı olmuş hesabı, önce pufa kılıf, yere minder şimdi de kendime çanta ve sonra kimbilir daha neler. İyi ki bulmuşum bu kumaşı. İçi astarlı, körüklü olarak hazırladım. İçine doldur içeceğini, yiyeceğini, kıyafetini, at omuzuna.
Sevgili arkadaşıma ördüğüm bebek battaniyesi. Eline ulaştı sanırım, yine ilk kendisi gördü, artık rahat rahat yayınlayabilirim. Bu modeli kendimizde kullanırken denediğimiz en sıcak model olması nedeniyle bebiş içinde bunu tercih ettim, delikliler daha az kullanışlı sanki, sıcacık uyusun minik kızımız.
Bu arada dün akşam ki kestaneler Çınar kuzusundandı, elleri ısınana kadar çevirdi o pişirdi.

5 yorum:

  1. puantiyeye laf yok ama şu battaniye modeline bayıldım. işlesem bitirmeye yüreğim yeter mi acaba?

    YanıtlaSil
  2. Çantan çok güzel. Şu dikiş işini bir kıvırabilsem ben de dikeceğim kendime çeşit çeşit.
    Çınar' a da bakın, ne kadar ciddiyetle yapıyor işini :) O' nun da tatil planı yapıyor olması beni çok güldürdü. Aferin kuzuya :))

    YanıtlaSil
  3. Çanta güzel, battaniye güzel, kestaneci daha da güzel :))

    YanıtlaSil
  4. Bizim battaniyemizzzzzzzz bizimmmmm :) Canım benim ne tatlısın sen ve ne beceriklisin, hep söylüyorum zaten, bayıldım ellerine sağlık! Kızım da doğduğunda battaniyesine bayılacak eminim ;) Tavşana ise ondan önce ben el koydum hii hii :) Tekrar çok çok teşekkürler tatlısı, çok mutlu ettin beni tabii kızımı da :)
    Öperim kocamaaan!!!

    not: o kestaneler o minik elden piştiyse ne lezzetli olmuştur ama mmmmmm :)

    YanıtlaSil
  5. Nihan; Niye olmasın bence bir deneyin çok büyük olmayan.

    Proje çantası; Çanta en basiti, eminim yapabilirsiniz, yardımcı olmaya çalışırım isterseniz,

    Hülya; Teşekkürler :)

    Noni; Rica ederim Nonicim, daha daha güzellerine layıksın inan, beğenmene çok sevindim bende öperim sizi :) o küçük ellerin yaptğı herşey başka oluyor sende göreceksin Nonicim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...