22 Şubat 2012

Yuvarlak örtünün bitmiş hali. Tahmin edebileceğiniz gibi gayet ufak oldu. Birde daha kalın bir ip ve tığla denesem mi diyorum ama hemen yapacağım bir iş değil, artık sonuç iyi olmazsa soğuyorum biraz o işten, tıpkı beyaz yuvarlak motifli battaniyeden vazgeçtiğim gibi.
Taşlarını sevdiğim yeni eldivenim. Malum Ankaranın soğuğu bu yıl çok fena. Aslında taşları, taş süslemeleri pek sevmem, özellikle mobilya ve eşyalardakileri inanılmaz itici bulurum, ama dedimya insan değişiyor sürekli, bugün taşlı eldiven takarım ama asla taşlı mobilya ve eşya kullanmam, birtek bu konuda kendimden eminim yani.
Dikişe el atacağım diye, gözüm kumaşlarda tabiki, geçtiğimiz gün aldığım kazayağı desenli kumaşım. Siyah beyazına bir türlü denk gelemiyorum, kırmızı siyahı kısmetmiş, birde siyah pembesini almıştım geçen yıl ama o pek istediğim gibi olmadı, cesaret edersem kendim dikeceğim hatta bu son haftalarda İpekyol'da bir etek gördüm, vintage havası vardı hem renginde hem modelinde, resmini çok aradım ama internette bulamadım, kalem etekti renk turuncu tam ortadan siyah bir şerit dikilmişti birde ya süs yada kullanılabilir cepleri vardı çok hoşuma gitmişti. Çınar huysuzluk ettiği için girip bakamamıştım.
Tabi renk çok şeyi değiştiriyor. Pudra renk üzerinde siyah şerit pek bir manalı gelmedi bana da ama anlatmaya çalıştığım şekil buna benziyor.

4 yorum:

  1. Son bir kac gündür biraksalar bütün günü dikis makinasiyla gecirecegim ama birakmiyorlar! :) Hadi kolay gelsin, sonuc istedigin gibi olur umarim, olmasa da canin sag olsun, amac eglenmek, ogrenmek, sonuc da güzel olursa tadindan yenmez tabii ama olmasa da ne yapalim degil mi, hadi cesaret! :)

    YanıtlaSil
  2. ben yuvarlak örtüyü çok beğendim, rengi falan da çok güzel bence :) etek dikeceksin demek, o kumaşın siyah beyazı gerçekten çok hoş çok şık durur, merakla bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  3. kumaşın çok güzel ..siyah şeritle çok harika olacak ..

    YanıtlaSil
  4. Arzu; Çok iyi anlıyorum, bazne bende durmaksıızn yapmak istediklerim oluyor ama ya mutfağa tıkılıyorum ya da ev işleri işte :)

    anne kaleminden; Çok teşekkürler Nihancım, inşallah güzel olur.

    kelebekana; İnşallah :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...