21 Şubat 2012

Elimdeki örgü işlerinin hepsi bitti. Sırada biraz dikiş var ama ben elimde örgü işi olmazsa diğerlerini pek işten saymıyorum. Başlangıç yapmayı düşündüğüm yastıklar var, yaptığım yastıkları ara ara değiştirip kullanıyorum değişiklik hoşuma gidiyor. Öyle farklı ve çok değişik değil yeni yapacaklarım, ama görüntüsünde nostaljik bir hava var diye düşünüyorum ve sırf o yüzden deneyeceğim, ilkinde istediğim görüntüyü yakalarsam devam edeceğim.
Yaptığım kışlık reçelleri, en yakıştığını düşündüğüm kruvasanla yemek için ikindi atıştırması hazırladık dün. Çınar çok istekli olsada aslında heyecan yaptığı kadar yemiyor, bu yıl bir heves yapmıştım ama seneye bu kadar çok yapmayacağım, bizde yemiyoruz extra şeker diye.
Dikişlerden sonra birazcık da boyama yapmak istiyorum. Ev teneke kutu doldu, bu sefer anahtarlık gibi birşey yapsam diye düşünüyorum duvara asılan minik askıları olanlardan, duvarlara çok fazla aksesuar asmayı sevmediğim için karar veremedim ama aldığım peçeteleri birde böyle denemek istiyorum.

5 yorum:

  1. biz de çok reçel tüketiriz :) kruvasanlar harika görünüyor, bizde de çocuklar yapmaya hevesli yemeye değil, e napalım biz yiyoruz bu durumda. ben genelde yarım ölçüyle yapıyorum o yüzden çoğu şeyi :)

    YanıtlaSil
  2. Darısı başıma diyeyim ama ben maksatlı olarak biri bitmeden başka şeye başlıyorum.Yastıkları merak ettim Derya.Reçel ve kuruvasan birlikteliği ise çok güzel.

    YanıtlaSil
  3. ben bunları ne zaman yapabileceğim acaba?

    YanıtlaSil
  4. Şu sandalyeli köşenize bayılıyorum.Örgülerle dolu hep,sıcacık..
    Biz ailece reçel çok severiz.Gönderin bize:)))
    Aslında ben de örgü dışında başka uğraşılar edinmek istiyorum ama örmekten fırsat bulamıyorum.
    Sizse hem örgü hem dikiş hem boyama...Maşallah:))))

    YanıtlaSil
  5. anne kaleminden; Benimkiler de hep yarım kavanoz olmuştu ama o ble bitmedi ya :(

    Nazan; Yastıklar klasik kare motifin büyüğü Nazancım pek numarası yok ama renklerle nostaljik bir görüntüsü olacak diye umuyorum, malum en eski model.

    Nihan-küçük mucizem; Hiç belli olmaz,ne zaman isterseniz :)

    Sihirli günce; Çok teşekkürler :) sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırıyorum bazen hiperaktifmiyim diye şüphelendiğimde olmuyor değil yani :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...