2 Şubat 2012

Birkaç gün uzak kaldık blogdan. İyileşmeye çalışıyoruz, hergün ilerleme kaydediliyor sabretmek gerek aslında. Kare örtüden sonra elime birşey alamamış, kitabımla kafamı dağıtmaya çalışmıştım. Şu günlerde vakit buldukça kısa kısa da olsa bir iki sıra örerek rahatlıyorum. Örgü bana hep iyi gelirdi ama bu derece ilaç olacağı aklıma gelmezdi, hala şaşırıyorum gerçi.
Yine yazılası, söylenesi o kadar çok şey var ki. İnsan kendi derdinin yanında birde aslında olmaması gerekli pekçok şeyle de mücadele etmek zorunda kalıyor. Hayat tuhaf, bu tuhaflıklar içinde kendi hayatına ve yaşamak istediğin şekline sahip çıkabilmek ve istediğin gibi bir yol çizmekse neredeyse imkansız oluyor bazen. Şu ara fazla vaktim olmadığı ve açıkcası zaten sıkılmış canımı daha fazla sıkmamak adına es geçmeyi tercih ediyorum ama içim dolu.
Yirmidört saatimiz günün çoğunluğu çizgi film, kısa kısa boyama aktivitesi yemek molaları ve tabiki uyku ile geçiyor. Hepsinde eşlik ediyorum bende, sırt sırtayız yine.
Geçtiğimiz haftalarda hayatımda bir ilk yapıp ilk defa kendisine dokunup denemeden bir alışveriş yapmıştım ve çok memnun kaldım. Unutmadan ekleyeyim ve benim gibi denememiş olanlar, tereddüt edenler varsa diye yazmak istedim. Gelenler beni fazlasıyla memnun ve mutlu etti.

8 yorum:

  1. En kısa sürede hayatınıza yine eski günler gibi sağlık ve mutluluk dolu devam etmenizi diliyorum. Sevgiler,,,

    YanıtlaSil
  2. Biz anneler hastalanınca nedense 2 günde kalkabiliyoruz ayağa ama yavrular kalkamıyor hemencecik. Derya seni okuyorumya çogu zaman aynı iniş çıkışları yaşıyoruz bazen yazamadıklarımı yazdığını düşünüyorum.
    Yeni ayakkabıları gülegüle kullan... sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Hastalıklar bitsin artık güzel haberler duyalım.
    Ayakkabılarınızı (bot mu deniyor)iyi günlerde giyin:)

    YanıtlaSil
  4. Rengiaheng; Aminn.. çok teşekkürler

    Balkavanozum; Aslında yazacak daha neler var da onlarda kalan zincirleri kırınca yazılacak artık :) çok teşekkürler..,

    Semi'nin mutlu elleri; Ah bir bitse ben fazla detay vermek istemediğim için yazmadım kuzu herkese göre ufak bana göre ise anneleri bilirsiniz bir operasyon geçirdi, inanın bitip sonu gelse artık hayatımızın bir parçası olmasa diye iple çekiyorum :(

    YanıtlaSil
  5. Öncelikle geçmiş olsun, en kısa zamanda iyileşmenizi dilerim.
    İnternetten alışveriş özellikle konu ayakkabı ve giysi olunca risk gibi görünüyor ama bazen de fırsatları değerlendirmek lazım. Ben sık sık alışveriş yapıyorum henüz sorun yaşamadım. Ayakkabılarınızı iyi günlerde giyin.

    YanıtlaSil
  6. güzel günler göreceğiz güneşli günler.kuzum inşallah en kısa sürede iyileşir.ana oğul gezmelere başlarsınız.sevgiler canım

    YanıtlaSil
  7. xenep; Çok teşekkürler, bana göre de riskti ayakkabı ama kapalı olunca kalın çorap falan birşekilde idare ederim sorun olursa demiştim olmadı allahtan, aslında netten alışveriş kolaylık ve pratiklikmiş benim ilk deneyimlerim.

    ebrulikedi; Ne güzel söylemişsin ebrucum inşallah, göreceğiz değil mi?

    YanıtlaSil
  8. kuzumm benim en kısa zamanda toparlar inşallah.ayakkabılarını sağlıkla ve iyi günlerde kullan canım.battaniye iyi gidiyor. sevgiler.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...