15 Şubat 2012

Elimde yine bir motif birikimi oldu. Bende gelecek aya yatırım olsun diyerek, irili ufaklı motiflerin birleştirilmesinden oluşan bir yastık yapacağım. Aralara küçük motifler ekleyip, ilk kez deneyeceğim. Gelecek ay kuzumun doğduğu ay olması nedeniyle, daha farklı ve zengin bir çekiliş olsun istiyorum. Puantiye severler, örgü severler, aksesuar severlere hitap eden cinsten.
Battaniyem hızla ilerliyor. Umarım eline ulaşınca sevgili arkadaşım hayal kırıklığına uğramaz da beğendiği bir şey yapıyorumdur. Bebişin henüz cinsiyetini bilmiyoruz, yakın zamanda öğrenecekler. Dolayısıyla ben bir renk cümbüşü yaptım, çok delikli bir model olmasın sıcak tutsun istedim. Bitirip yerine ulaştırmak için çok heyecanlıyım.
Oğluşumun güne başlangıcımı renklendirip, beni neşelendiren resmi. Şu ara kalplere düşkünüz, benim için böyle bir kalp çizip birde sevgi kelimeleri eklemiş ki, kendi ağzından dinledim, okudu bana. Pek bir mutlu oldum tabi, burada gördüğü kendiyle ilgili herşey de onu mutlu ettiği için bende hemen bloğumuza ekledim.

5 yorum:

  1. rengarenk motifler çok güzel olmuş..ellerinize sağlık.anneye olan sevgiyi ne güzel çizmiş kocaman bir kalp maşallah.

    YanıtlaSil
  2. aynı şekilde benim de motifler bu durumda. ne renkler yakın birbirine, ne de boyları. ama birleştiğinde durum değişiyor.

    YanıtlaSil
  3. Duyguş; Teşekkürler, evet bende çok beğendim :)

    alişnur; Bende ilk defa yapacağım, bakalım nasıl olacak :)

    YanıtlaSil
  4. Biz de yeni yeni böyle örgü yastıklar yapmaya başladık. Gerçekten yapması da çok keyifli. Sizinkiler de çok güzel görünüyorlar. Ellerinize sağlık.
    Ebru

    YanıtlaSil
  5. Morbaykuş; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...