13 Şubat 2012

Kalın iple ördüğüm battaniyeleri daha çok seviyorum. En baştan neden kalın ipi denemeden topyekün eledim, kendime çok kızıyorum. Örgüde hep son noktayı koyacağım günü merak ediyorum mesela şimdi elimde bir bebek battaniyesi var, az kaldı. O bitince renkli motiflerden de bir tane yapacağım onu da arada bir örüyorum. Acaba sonra yeter diyecekmiyim çok merak ediyorum.
Cath Kidston aşkım tavan yaptı şu günlerde, İstanbul'daki tepe home'larda buradakinden çok daha geniş bir vitrin var diye okuyup epey bir iç geçirmiştim hemen kalkıp gidemeyeceğim için. Şimdi bir fırsat çıktı karşıma sipariş edeceğim benim için bakılacak, İstanbul da öyle büyük ki bir uçtan bir uca, acaba boşu boşuna mı gidilir yoksa hala kalmışmıdır acaba kenar kıyı bir taraflarda, yoksa da sipariş vereceğim artık taa uzaklardan internetle.
Uyku vaktimiz, eğer sizlerden biride yatmıyorsa ben niye yatıyorum şeklinde, binbir oyunla ve en önemlisi kararlılıkla devam ediyorum, olması gerekeni gerektiği gibi yapmak için. Hala bir adım öteye gitmişliğimiz yok, acaba kreşle beraber birşeyler değişir mi bu konuda?

6 yorum:

  1. canım merhaba kreşle çoğu şey düzene giriyor. Tahmin edemediğin şeylerle karşılaşıyorsun bazen iyi bazen kötü. ama iyi yanları daha çok. Deryacım bu arada benim zarfım hala gelmedi bekliyorum ama ben yeni bir iş almıyorum elime:))

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık güzel olmuş battaniye. Bende kalın iple battaniye örmeyi seviyorum hem de tok ve düzgün görünüyor.

    YanıtlaSil
  3. Bal kavanozum; Hadi inşallah, olumlularımız çok olur. Canım normal postaydı sanırım kayboldu bişeyler oldu yani, ben sana net net fotoğraflar göndereyim en iyisi.

    Dilek; Kesinlikle, biraz geç anladım ben ama :)

    YanıtlaSil
  4. Deryacım akşam sakin kafayla deniycem ben bidaha eğer hala beceremessem dediğin gibi yaparız:))

    YanıtlaSil
  5. Bu battaniyeyi cok begeniyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Bal kavanazoum; Tamam Ececim..

    Arzu; Teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...