8 Aralık 2011

Balkabaklı tarifler deneyeceğimi söylerken elbette klasik kabak tatlısı dışındaki farklı tarifleri kastetmiştim. Ancak deneyecek daha okurken iştah açan bir tarif bulamadığım için önce tatlısını yaptım bugün ve biraz da ayırdım hala arayıştayım.
Kış nedeniyle eve daha çok kapanan kuzuyu tv'den koparıp başka aktivitelere yönlendirmem gerekiyor ama anne o kadar çok karamsarlığa düşüp, bunalımlara dalınca ne kadar mümkün oluyor tahmin edersiniz. Şu ara daha iyiyim gerçi, kendimle uğraşıyorum ama, o evde olmanın insana yapıştırdığı kendini salmışlık ve disiplinsizliğime kızıyor çeki düzen vermeye çalışıyorum.
Bu benmişim, üzerime karlar yağıyor, yüzüm de ıslanmış ama mutluyum kendisine resmini sorduğumda.
Şimdi haftada en az bir kere hamur işi veya tatlı yapıp sonrada fazlalıkları kamufle etmek için arayışlara girmek şaşırtmasa gerek. Ne zaman görsem acaba işe yarar mı denesem mi deyip sonra boşverdiğim vücut şekillendirici çorabı edinişim, denemeye çalışırken acaba içine girebilecekmiyim? bununla nasıl dolaşılır diye düşünürken sonrasında aslında çok da rahatsız olmadığını herşeyden öte işe yaradığını söylemeden geçemiycem.

4 yorum:

  1. Bir ara "çocukları resimlerinden anlamak" diye bir kitap okumuştum. Oradaki bilgilere dayanarak Çınar'ın seninle ilgili senin de şikayetçi olduğun durumları çok iyi analiz ettiğini söylemeliyim resme bakınca. Öyle zeki ki çocuklar, bir parça kağıda dünyalar kadar yazsan anlatamayacağın şeyleri sığdırıveriyorlar, alkışlamamak mümkün değil.
    Allah'a emanet olun.
    sevgilerle..

    YanıtlaSil
  2. Derya Hanim
    Blog ismi hatirlamiyorum ama balkabagi tart tarifi ararken buldugum ve cok basarili oldugunu dusundugum bir tart tarifi vereyim size deneyin ozellikle ufakligin sevecegine garanti veririm benimkiler cok severek yiyor
    Bu kis ust uste 3 kere yapip fotolarini instagram & twitterda paylastim hatta uyeyseniz profilimden bakin (nesliake)
    Afiyet olsun

    Buraya kopyalayamdim mail atacagim

    YanıtlaSil
  3. tatlın çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık evet kış geldi ve ben zaten doğru düzgün dışarı çıkmadığım için değişen birşey yok bazen kendime hayret ediyorum sabah 8 akşam beş çalışma hayatından 24 saat ev hayatına nasıl geçtim diye ..çok sıkıcı ama sabırla tekrar işe dönmeyi bekliyorum.çorap gerçekten işe yarıyor:)))kuzuyu kocaman öpüyorum...

    YanıtlaSil
  4. Ecehan; Söylediğiniz resim yorumlamayı çok merak ederim hep, şimdi yaptıklarını biraz daha farklı bir gözle incelemeye çalışıyorum, teşekkürler, sevgiler..

    Neslihan hanım çok teşekkürler, kaydettim bile, twet ve instagramla tanışmadık henüz ama mail için teşekkürler. Çınar tatlıyı zoraki yiyor, bakalım bu şekilde yedirebilecekmiyim bende.

    mihrimah; Teşekkürler, işe dönüş imkanın varsa ne güzel, sabredilesi bir durum ama benim gibi dönecek bir işin yoksa o kötü işte. Çalışanlar evi özler, evdeki çalışmayı tuhaf bir ikilem bu :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...