23 Aralık 2011

Yastığımın tamamlanmasına çok az kaldı. Başlayacağım battaniyeye klasik kare motifmi yoksa bu motiften mi karar veremiyorum. Önce kesinlikle bu örnekteki gibi yapacağım diyordum fakat kenarları klasik kare motifteki gibi düzgün olmuyor diye ikilemde kalmıştım. Dörtlü ekleme yapıp tekrar denedim, bu modelden yapılmış battaniyeleri inceledim, gönlüm buna kaydı yine, bu modelden yapacağım son karar.
Diyetin ikinci gününe 1kg 200 gr vermiş olarak uyandım ama ne uyanma, tam diyetzede. Vücudum adeta savaş açtı, bulantılar vs, kendimi zor toparladım. Bugünden itibaren bugün yaşadıklarımı dikkate alarak, kendime göre biraz değiştireceğim sanırım temel kuralları çok çiğnemeden. İlk gün için gayet sevindiriciydi aslında tartıdaki rakam, ama benim gibi et, tavuk ve yumurta yemekte zorlanan birisi için protein yüklemesi kabus gibi birşeydi tek kelimeyle. Yemeyi sevdiğim yiyeceklerden menüler oluşturmaya çalışıyorum.

10 yorum:

  1. cok caliskansin mashAllah. biri bitiyor battaniyenin biri basliyor. :)
    motifleri biraz degistirerek daha kare hale getirebilirsin. nasil tarif edeyim bilemiyorum ama köseleri daha uzun örmelisin.

    sevgilerimle eli

    YanıtlaSil
  2. çok güzel görünüyor.renkleri de hoş olmuş. ah ah şu kilolarla başı dertte olmayan varmı yaa

    YanıtlaSil
  3. allah nazardan korusun canım inşallah bu battaniyede çok güzel olacak.inşallah diyet işinide yapacaksın kolay gele .sevgiler

    YanıtlaSil
  4. bence güzel bir tercih yapmışsın. Çok güzel görünüyor motifler. bu arada bede ankarada yaşıyorum. kumaşlarını nerden alıyorsun? ayrıca benim küçük ve yeni büyüyen bloğuma da uğrarsan çok sevinirim:))

    YanıtlaSil
  5. eli; Çalışkanlık mı bilmiyorum ama elim boş duramıyorum mutlaka birşeylerle uraşmalıyım, dediğinizi yapmaya çalıştım gerçektende kareler daha belirgin oldu, teşekkür ederim :)

    bendeörüyorum; Teşekkürler :)

    örgüçantam; Teşekkürler :)

    mihrimah; Çok teşekkür ederim, inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. berenimo; Kumaşlarım ağırlıklı olarak Samanpazarı, Çıkrıkçılar yokuşundan, bazıları da internetten aldığım ithal kumaşlar, tabiki uğrarım, teşekkürler..

    YanıtlaSil
  7. kenarına sık iğne yapmayı dene ..bence diete de fazla önem verme songünlerde bu tür dietleri çok sorguluyorlar ..

    YanıtlaSil
  8. hayır diyet yaparken hergün tartılınmazzz asla yapmayın bunu :) haftada bır kere ve sabah ac karnına tartılınır...1 gunde o yağların yakılcagına siz de inanmıyorsunuz heralde o ancak vücudun kaybettiği su vs dir :) ben de diyet yapıyorum 10 kilo verdım ve vermeye de devam edıyorum şu an 70 kg im 60 a kadar devam edicem inşallahh ve düzenli olrk kilo vermemdeki en büyük unsur hergün tartılıp bi eksık bı fazla cıkıp moralımı bozmamam tartılcağım günü sabırla beklemem o güğne kilitlenmem o gün sonuc alıncada devam etmem oldu ayrıca vücut dıyete alısınca her türl ü gidio...sanırırm dukan diyetı yapıyorsun inşallah sonuc alırsın ama zayıflamak ıcın öyle dahıyane bulus dıyetelre ihtıyac yok normal yeme duzenıyle de zayıflayabılırsın :) kolaylıklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  9. kelebekana; Ne biliyim birkaç kilo fazlamı verip vücudu bir derleyip toplayayım istedim ama olmadı :(

    Tatlı Tuzlı Anılarım; Çok hızlı sonuç diyordu onu görmek için gördümde ama devam edemedim malesef, normalde tabiki hergün tartılmak doğru değil, artık nasıl o kadar indi bilmiyorum deli gibi su içtim normalde pek içemem aklıma bile gelmez, dukan hayal oldu bakalım normal halimle neler başarabilecğim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...