22 Aralık 2011

İlk günü iyi geçirdim diyebilirim. Tatlı birşeyler yiyememekten biraz rahatsız oldum o kadar. Birde akşam yemeği için ev ahalisine yaptığım pirinç pilavının kokusu bu sefer yiyemeyecek olduğum için galiba, nasıl güzel geldi anlatamam. Spor maceramız ise, ben kendimi belki spor yaptım diye yada kendim adına hep istediğim birşeyi gerçekleştiriyor olmanın keyfi ve enerjisi içindeydim. Ama kuzumla zor oluyor, arkamda tempolu yürüyüşüme yetişmeye çalışan küçük ayaklar varken.
Gün içinde kendimi meşgul etmek adına denemek istediğim yastığı başladım. Birleştirme rengim kalmamış, tamamlanınca nasıl olacak merak ediyorum. 4x4 motiften oluşacak. Sonra da battaniyeme geçmeyi planlıyorum.

8 yorum:

  1. Your new crochet project seems to become very nice!
    Best regards, PiPa

    YanıtlaSil
  2. PillePalle; Thank you very much dear Pipa, very soon, will complete :)

    YanıtlaSil
  3. merhabalar, yoğurdun içine iki kaşık keten tohumu ekleyip yerseniz hem tokluk veriyor aynı zamanda kan şekerini çok iyi ayarlıyor ayrıca tarçını da tavsiye edicem kolaylıklar diliyorum.

    YanıtlaSil
  4. hadi bakalım hayırlı olsun. buraya yazman da iyi olmuş takip edenler olursa motivasyon da yüksek olur :)

    YanıtlaSil
  5. linkler için çok teşekkür ederim,diyette sabırlar diliyorum,hamilelilkten sonra ben ne yapacağım hep onu düşünüyorum:(

    YanıtlaSil
  6. Bunca işi başaran bir rejimi mi başaramayacak, hıhhh!
    Kesinlikle eminim başaracağınıza lakin o küçük ayaklar maalesef zorlayacak gibi görünüyor ;-)
    sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  7. Esra Yıldız; Çok teşekkürler..

    anne kaleminden; Benden pek motivasyon adına bişey çıkmaz aslında bu konuda :)

    sevecen; Rica ederim, bebeğini emzirirsen kolay kilo verirsin eğer zor verme gibi bir yapın yoksa ama emzirmeyi bırakınca yediklerine dikkat etmelisin, kalıcı kilolar alınıyor dikkat edilemezse.

    Ecehan; Valla bunda sınıfta kaldım :(

    YanıtlaSil
  8. diyette kolaylıklar canım umarım istediğin kiloya inersin.yastık şimdiden güzel olacağa benzer battaniyeyi merakla bekliyorum sevgiler

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...