2 Aralık 2011

Üretken denilebilecek bir gün daha, ilk olarak bir arkadaşıma hediye olarak hazırladığım mutfak tutaçları. Elinin yanmayacağı kesin kalınca bir yapısı oldu, bir kısmı renkli umarım beğenir.
Uzun bir aradan sonra dikişe dönüş yapacağım bir süre sanırım. Elimde malzeme sıkıntısı var, eksikler çok ama ben daha önce çalıştığım bu kuşlu yastıktan istek üzerine ilkine çok benzeyen bir ikinciyi hazırlamaya çalışacağım. Bunlar gözüne baktığım kumaşlardı ve en ufak parçalarını bile sakladığım için kuşları tek farkla aynısını yaptım. Şimdi geri kalan kısmı yapmak için eskisinin aynısı veya benzeyen kumaşların arayışına gireceğim.
Dikişi özlemişim, yavaş yavaş açılıyormuyum acaba. Üzerimden atsam bir-iki günde bir beni esir alan bezginliği rahatlayacağım, bunalım yazılarım azalacak, gerçi ben sürekli laylaylom olmayı da normal bulmuyorum, bunalım yazılar da arada bir olmalı insanız ne de olsa. Şu ara benimki biraz üst üste geldi gibi, aslında yazdıkça azalıyor sanki, elişleri kadar, daralmış yazılarıma da sabır gösterip, okuyan ve yorum yazan herkeze teşekkür ederim buradan tekrar.. yine bir şarkı.

9 yorum:

  1. canım arkadaşım dertler paylaştıkça azalır.ben hep buna inandım..hepimiz dönem dönem sıkıntılı günler geçiriyoruz elbette.bazen bir tebessüm bazen çalan bir telefonun ucundaki dost sesi bizi kendimize getiriyor bazen yalnızken dökülen gözyaşı....
    umarım bir an önce ripple battaniyenide bitirirsin çok meraktayım nasıl olacak diye çok bekletme emi..ne güzel olmuş tutacaklar ve tabi o güzelim kuşlu yastık ellerin dert görmesin.sevgiler ve sonsuz mutluluk ve huzur...

    YanıtlaSil
  2. Sürekli laylaylom olmak insanın doğasına aykırı geliyor bana...
    Bu tarz kumaşlar Şık düğme ve Erdoğan ticarette var ama bana göre çok pahalı geldi. Çok da güzeller ne zaman gitsem bol bol bakıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Tutaç çok güzel olmuş
    Arkadaşın güle güle kullansın canım..
    Bloğuna bauıldım.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. mihrimah; Haklısın canım, yine moral dolu bir yorum yazmışsın, teşekkür ederim, battaniyeyle ilgili yazmıyorum ama iki gündür epey ördüm, bitecek inşallah :)

    Elif'in terazisi; Evet o kumaşlara bende gittikçe bakıyorum öylee, fiyatlar benim içinde pahalı :(

    Hayat cafe Tarifleri; Çok teşekkürler, sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Hemde dopdolu bir gün olmuş canım..şu kuşlu yastığa bayıldım ellerin kolların dert görmeye deryacım..hayırlı cumalar olsun sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Çoğu zaman mecburi pollyannacılık oynuyoruz Derya.Sürekli laylay lom durumu banada ters.Dalgalanmalar hep olacak ama diplere vurmayalım ya da tavana, önemli olan o galiba..Yastığı çok sevdim,dikiş işinde çok yaratıcı ve zevkli buluyorum ben seni.Bu patchwork kumaşlar çok pahalı, IKEA bir indirim yaparmı diye beklemedeyim..

    YanıtlaSil
  7. hep tek düze bir ruh hali ne samimi olur ne de inandırıcı... biz seni bunalımınla seviyoruz deryaa :)) şarkı çok güzel :))

    YanıtlaSil
  8. Moraller düzelmiş, dikişler başlamış:) Kuşlar çooook güzel, renk uyumu da harika!

    YanıtlaSil
  9. Marifetane; Çok teşekkürler :)

    Nazan; Teşekkür ederim, kumaşlar için çok bekleme Ulus'a gidiyorsun Nazancım çıkrıkçıları dolaş, çok güzel şeyler çıkabiliyor, metresi 6tl civarı.

    anne kaleminden; Teşekkür ederim Nihancım, bende çok seviyorum.

    Semi'nin mutlu elleri; Sizi dinledim :) teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...