Haftasonu flickr turlarından

Ripple örgünün yuvarlak hali. İlk bakışta çocukluğumda pek moda olan el örgüsü paspasları anımsattı. Burada ortadan ikiye katlayıp, bebek battaniyesi yapmışlar. Yuvarlak örülmüş hali de hoşuma gitti.
flickr
El örgüsü kapı stoper'ı. Geçen sezon English Home'daki örnekleri de çok güzeldi. Herşeyin olmasa da pek çok şeyin örgü hali daha sevimli geliyor bana, bu örgüde olduğu gibi.
flickr
flickr
Son olarak bu battaniyeyi de çok beğendim, bir kardanadam sever olarak. Bir tane yastığımız var, belki birde battaniyemiz olur diyeceğim ama, kuzu artık çok büyüdü, kocaman yapmam gerekir ama belki örgüden yastık olabilir yine, kare kare ve her karede bu battaniyeden beğendiğimiz kardanadam yüzleri.
Bugün tembellik hat safhada. Örgüm bana bakıyor, ben örgüme. Sabahtan biraz temizlik, çamaşır derken, sonrasında kısa bir dinlenme ile türk kahvesi keyfi, hüzünlü gelen bir şarkı eşliğinde.

8 yorum:

  1. Size yorum yazarken bir yandan da "...anason kokarken sofralar... dinliyorum:)
    Verdiğiniz örneklerin hepsi çok güzel, yapanlar için iyi örnekler...

    YanıtlaSil
  2. tepsi çok güzel :)) ben ripple ın dörtgen halini beğendim ama bu yuvarlak şekliyle koltuk aksesuarı olarak şık durabilir, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. bazen tembel olmakta iyi dönüp yaptığın harika şeylere bakarsan aslen ne kadar çok çalıştığını anlarsın deryacığım biz buna tembellikten ziyade mola diyelim istersen....kuzuyu kocaman öpüyorum kolay gelsin her işin

    YanıtlaSil
  4. harika paylaşımlar.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  5. Semi'nin mutlu elleri; Teşekkürler.. :)

    anne kaleminden; Teşekkürler..

    mihrimah; Teşekkür ederim yazdıkların için :)

    Emine Öztürk; Rica ederim...

    YanıtlaSil
  6. Kardan adamlı battaniyeyi çok sevdim..

    YanıtlaSil
  7. kapı stopperine bayıldım. örgüden nasıl yapıldı acaba :)))

    http://sonsuzdekorasyon.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  8. Pasaklı kraliçe; Benimde favorim :)

    sonsuz dekorasyon; Düz örgü kafa kısmı artır eksilt ile oluşturulmuş, diğer kısmı da düz devam etmiş gibi görünüyor, bende bu tarz örgü denemedim hiç.

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...