27 Kasım 2011

Yeniyıl heyecanı Aralık ayını beklemedi bu yıl bizim evde. Ağacı ve süsleri ortaya çıkarmak, kurmak, süslemek başlı başına bir oyalanma, dün kuzuyu bunlarla meşgul edelim deyip, normalde Aralık başında kurduğumuz ağacımızı dün kuruverdik. İşcimen oğlum ağacın montesinden, süslemeye her konuda yardım etti bize. Işıklarda yanınca nasıl mutlu oldu. Karşısına geç otur, bize de çok keyif veriyor izlemesi.
Ev bunca süse alışkın değil tabiki, genelde sade bir oturma ortamından yanayımdır, incik boncukla doldurmam pek, kafam rahat olamaz öyle ortamda, sürekli karışık ve dağınık gelir ortalık, sevmezmiyim severim, ama başka yerlerde izlemeyi, kendimde uygulayamadım hiç.
Dün bir azim geldi bana. Sıra sıra ördüm durdum. Bu hızı kaybetmeksizin devam etmeye çalışıyorum şimdi. Bu kadar oldu.
Şimdi kalın iple eskiden yaptıklarımı tekrar etmemek için kendi kendime telkinler veriyorum. Yoksa bunun sonu gelmez biliyorum beni. Az ve öz de kararlıyım.
Yeni yıla az kaldı, yeni yıl eski yılı aratmasın, iyi günler getirsin inşallah. Herkese iyi haftalar şimdiden..

6 yorum:

  1. kuzu için en iyisini yapmıssın:) ben de benim koca kuzu için aralık ortasına doğru başlıycam süslemelere :) ellerine sağlık yine harika örüyorsun :)

    YanıtlaSil
  2. amin cnm amin...

    ne kadar güzel ilerliyor battaniyen..

    küçük işcimen çok şanslı ayol ben bu yaşıma kadar evimizde görmedim yeni yıl ağacı:)) haliyle bnm yavru kuşda bire bir görmedi ne dersin edinsek mi küçüğünden:)))

    YanıtlaSil
  3. Back to black; Hadi bakalım, bizi bile çok neşelendiriyor bu ağaç olayı, teşekkürler :)

    yaseminkale; Teşekkürler yasemincim, pek ilerliyor denemez ama gidiyor işte ağır aksak :) kuzunun da iki yıldır var ağacı, ondan önce pek önemsemezdim, aslında geçen yıl o da o kadar önemsememişti ama asıl bize lazımmış ağaç ve süsleme olayı bizler karı koca pek sevdik, yap sende küçük büyük farketmez yak ışıklarınıda yavru kuş nasıl sevecek eminim..

    YanıtlaSil
  4. Bayağı erken olmuş:))
    Bizim evde Noel kutlamasına yakın olur bu işler. Yani 24`üne yakın.

    YanıtlaSil
  5. Bende hemen yapsam dedim ! :)))
    Ama haftaya soz yavaş yavaş kurmaya başlarız..
    Çok sevgiler.. Hersey çok keyifli...

    YanıtlaSil
  6. Semi'nin mutlu elleri; İki yıldır ağaç olayına giriyoruz, geçen yıl yaklaşık bir ay önce kurduk, şimdi bir ay bir hafta oldu daha erkene aldık, 1 Ocakta kalkacak ama o gün bile niye kalkıyor şeklinde sitem ediyor birde bana kuzu.

    Bir dut masalı; Teşekkürler.. bizdende sevgiler :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...