25 Kasım 2011

Ah bu bıkkınlık ve sıkılmalar, oğluma kızıyorum hiçbirşeyle uzun süre ilgilenmiyor sıkılıyor diye ama ben ondan beterim. Kısa süreli de olsa kaçabilseydim biryerlere ondan ala ilaç bulamazdım herhalde içimdeki sıkılmışlığa, ben yegane ilacıma yani örgüme döndüm, ripple hergün iki sıra-üç sıra ağır aksak ilerliyor. Yalnız motif olanlar daha mı çabuk ilerliyor nedir, biraz ripple'dan umut kesmiş gibi günde bir kere elime alırsam alıyorum veya hiç buluşamıyoruz. Diğerinde motifler biraz daha eğlenceliydi gibi. Ama kararlıyım bitireceğim, sözümü de tutuyor arada başka işlere zıplamıyorum ama bloğuma da ekleyecek konu bulamıyorum sonra.
Bugün yaptığım işlerden elimde kalan birkaçını elden geçirdim belki bir ilham gelir, bir hareketlenme olur bende diye ama olmadı yine. Bir işe başlangıç yapamasamda bişeyler ekledim aklımdaki yapılacaklar listesine. Bu arada yorumlarla gelen iyi dilekler ve pozitif yönlendirmeler için çok teşekkür ederim. Herkese iyi haftasonları dilerim..

8 yorum:

  1. mutlu haftasonları..bu çerçeve içindeki güzellikler nasıl yapılıyor acaba?kaneviçe yapabiliyorum ama böylesini hiç denemedim..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Motiflerle yapılanlar bence de daha çabuk bitiyor.belki de her motif hemencecik bitiyor ve yenisine başlayabiliyoruz ya,ondan.elimde aynı işin sürünüp durmasından sıkıldığım için uzun nefesli işler bunaltıyor...

    YanıtlaSil
  3. Gul/İnn; Çok teşekkürler sizede, onlar kaneviçeden de kolay, o iğne ardı dikiş sadece.

    kpsszede; İçimi okumuşsun gerçekten, evet her yeni motif sonra birleştir derken çabucak bitiyor, bende bu ripple bir bitsin büyük ebatta böyle tek parça iş mi birdaha asla..

    YanıtlaSil
  4. Kasnaktakiler ne hoşmuş ripple sabır işi vallahi o da bende yok en iyisi kutu kutu pense:))

    YanıtlaSil
  5. canım sana ulaşmam lazım benim mailden bana ulaşabilir misin :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler, Sinem hanım, aslında sabır konusunda bende pek başarılı değilim, zorluyor beni ne yalan söyleyim, en iyisi yine kutu kutu penseler bencede :)

    Tabiki Blackcim :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba .. Sizi uzun zaman once takip etmeye basladim,hatta 2012 yilibda bir cekilis kazandim,suan fotograftaki kalpli ev evimde dolabin ustunde:) her gordugumde sizi aniyorum,hayatimda vermeden aldigim tek hediye..ve el emegi. Ayrica gunlerdir,geriye donuk olarak blogunuzu yeniden okumaya basladim,sizi ozledim,cinari,sizi ,emayelerinizi,ulusu,ankarayi merak ediyorum,��

    YanıtlaSil
  8. Merhaba; Çok teşekkür ederim bende böyle satırlar okuyunca çok mutlu oluyorum, hediyemiz çok doğru bir yere gitmiş ne mutlu. Eskisi gibi yazmak istiyorum ama yazamıyorum, öyle bir ruh hali malesef artık yok, öyle çok şey değişti ki, bunca acının içinde mutlu olamıyorum, yaşıyoruz bir şekilde ama nasıl yaşıyoruz, dilerim ülkemiz tekrar eski huzurlu günlerine yeniden kavuşur, bizlerde normal hayatımıza döneriz, endişe ve kaygılardan kurtuluruz. Tekrar teşekkür ederim güzel satırlarınız için, inanın benim için bir nefes oldu içten yorumunuz, sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...