2 Kasım 2011

Aklımdaki işleri sıraya koymanın vakti gelmişti. Önce wv yastığı dikeyim istedim. Malum makinede aplike yeni birşey benim için. Ve yastığımız bitti, kuzunun yatağındaki yerini aldı. Zemin örneğindeki gibi beyaz, ancak ben kenarlara yeşil dantel geçirdim, bir çerçeve olsun diye, nedense yastıklara bir çerçeve yapma huyu var bende.
Yastığın arka yüzü. Bu kumaşları çok sevdiğim için kullanmadığım fakat önceden diktiğim eşyaları bozup tekrar yenisinde kullanıyorum. Burada da aynısı oldu.
Baykuş yastığa da başladım, kalın iplerle kısa sürede bitiririm diye düşünüyorum. Sonrasında ise beğendiğim başka bir işe rastlamamak dileğiyle, battaniyeme dönmek istiyorum. Maymun iştah mı başka ne denirse tek bir işe konsantre olamıyorum. Örgülerle kafamı dağıttığım doğru ama bi huzur içinde oyalanamadım doğrusu. Hep önüme başka başka işler çıkarıyorum. Bundan sonra elimde sadece battaniyem olup onu öreceğim bitene kadar.

18 yorum:

  1. kuzu yastığını güle güle kullansın bayıldım :) baykuş yastığını sabırsızlıkla bekliyorum çünkü sanırım fikir hırsızlığı yapıcam :)
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. WV yastığı çok güzel olmuş.kuzucuk çok sevmiştir. tam ona göre. güle güle kullansın:)

    YanıtlaSil
  3. yastıklar harika olmuş..ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  4. çok güzel gözüküyor..bizde kursta benzer çalışmalar yapacağız elde aplikemi yoksa makinedemi acaba?örnek olarak yararlanmak isterim bir sakıncası yoksa?

    YanıtlaSil
  5. Yastık çok şirin olmuş Derya, baykuş yastığa beni de özendirdin.Bende sürekli yeni işler buluyorum, sonra kızıyorum kendime..

    YanıtlaSil
  6. çok güzel olmuş woswos yastık, eline sağlık :)))

    YanıtlaSil
  7. Back to Black; Teşekkürler, yapabilirsin tabiki,merakla bekliyorum canım, sevgiler...

    hülya; Teşekkürler.. Evet arabalı ne de olsa, o da benim gibi vosvos seviyor.

    Marifetane; Çok teşekkürler..

    Gul/İnn; Teşekkürler, makinede yaptım, tabiki faydalanabilirsiniz blogda beğendiğiniz her model için geçerlidir :)

    Nazan; Çok teşekkürler, sende ör bir tane, kolay zaten minicik, battaniye örmüş bizler için hiçbirşey :) sevgiler..

    anne kaleminden; Çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  8. Bize saat saat bir gününü anlat Derya ltf. Çok merak ediyorum bütün bunlara nasıl yetişiyorsunuz? Senin maaşallah o pıt diye bitirdiğin şeyler bende haftalar sürüyor da.

    YanıtlaSil
  9. Ecehan; Ben bu hızlı iş yapma hallerimi huyuma bağlıyorum. Aslında pis bir huy, birşey alacaksam o an, yapacaksam yine o an olmalı, bende sabır denen bişey yok gibi, hemen anında olmalı herşey. Başladığım örgü vs içinde aynı şey geçerli, arada derede örer bitiririm, biraz el çabukluğunun da etkisi var sanırım :)

    YanıtlaSil
  10. yastık harika olmuş.bayıldım.benim makinam da aplike yapılmıyor.zaten süper dikiş de dikemiyorum ya.
    aynı maymun iştahlılık bende de var.aylardır hiçbirşey yapamıyorum gerçi öyküyle.daha bir süre daha da yapamayacağım herhalde:)seni imrenerek izliyorum.

    YanıtlaSil
  11. ebrulikedi; Teşekkür ederim, benimkide yapıyormu bilmiyorum sık ayar zigzag da çekiyorum ben, öyle özel aplike ayarı yok bildiğim kadarıyla. Yaparsın sende Ebrucum hem çalışıyorsun hemde kızın daha küçük, dolayısyla hobilere ayıracak vaktin az, çok çabuk büyüyorlar kuzular, geç kalmazsın birşeyler yapmaya merak etme :)

    YanıtlaSil
  12. Çok güzel olmuş, aplike çok güzel duruyor, abonesi olduğum Cross Stitcher bir kanaviçe dergisi olmasına rağmen aplike çalışmalara muhakkak yer veriyor hemen hemen her sayısında, bence ufak ufak satmaya başlayabilirsin bu güzel yastık kılıflarından, ya da kasnağa gerdirip süsleyebilirsin, düşünmez misin?

    YanıtlaSil
  13. bizim burda bir tane var ww minibüs tüm tanıdıklar bilir hayalleri süslediğini senin minübüsü gördüm diye haber veririler hep.kendisi benim olamıyor bari yastığını yapayım:) ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  14. Lavanta Bahçesi; Teşekkür ederim Ahu hanım, daha önce farklı birkaç işde denedim ama fazla talep olmadı, o yüzden kendimize birşeyler yapıyorum şimdilik.

    3prenses; Teşekkürler, kolay gelsin..

    YanıtlaSil
  15. Cok güzel olmus...Harika fikirler veriyorsun, cicek yastiga cesaret edip örmeye basladim, alnimin akiyla cikarsam yayinlayacagim :)bir yastik cilginligidir gidiyor hadi hayirlisi :)

    YanıtlaSil
  16. Arzu; Teşekkürler, kolay gelsin merakla bekliyorum yastığı, yastık aşkını bulaştırmaya devam :)

    YanıtlaSil
  17. ben de yapsam şu baykuş yastktan örnek çalsam nasıl olurrr

    YanıtlaSil
  18. funda; Neden olmasın Fundacım, öpüyorum sevgiler... :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...