15 Kasım 2011

Evdeki bilumum teneke kutuların boyanmasına devam. Bu sefer peçete yapıştırmak yerine boyamalar yaptım elimden geldiğince. Hepsinin içine çiçekler ekip bir camın önüne dizmek istiyorum baharda.
Bazen sıra sıra uzun ripple örgüye ara verip, birkaç motif yapıyorum. Motifler birleştirilmeden sadece yuvarlak kısmının örülmesi çok hızlı oluyor aslında. Benim yaptığım kare motiflerden daha az oyalayıcı gibi geldi bana.
Ben yastığımı kuzuya kaptırdım. "Anne hadi payyaşayım" deyince minik kitaplık baykuşu bana düştü, yastığı oyun çadırında kullanıyor.

15 yorum:

  1. Teneke kutular ellerinizde çok cici bir hale dönüşmüş.
    Kare motif yerine bende bir ara yuvarlak birşeyler örmek istiyorum.Sizin motiflerin renkleri harika:))
    Ve o baykuşu kuzunun kapmak istemesi çok doğal.Öyle güzel ki:))))

    YanıtlaSil
  2. Kutular çok hoş. Yastık da öyle. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  3. Kutulara bayıldım özellikle otobüslü olana.İçinde çiceklerle harika olacaktır.Benimde pencere önünde bir sürü menekşem var.Bir ara saksılarını boyasam ne iyi olur..

    YanıtlaSil
  4. Mini baykuş çok tatlı:)

    Teneke kutu aslında bizim evde çok çıkıyor. Malum kedimiz var ve sık olmasa da arada ıslak mama veriyorum. Kutular oradan geliyor. Ben de mi boyasam böyle sevimli, ama bende resim yeteneği hiç yok!!

    YanıtlaSil
  5. Sihirli Günce; Teşekkür ederim, pekçok kare motif örmüş biri olarak yuvarlak daha kolay geldi yapın tavsiye ederim, güzel işler çıkıyor sizin elinizden çünkü :)

    Begonvilli ev; Teşekkür ederim..

    Nazan; Teşekkürler, VW sevgisi heryerde kendin gösteriyor, elinizi attığınız herşey gibi eminim saksılarda şahane olacaktır :)

    Semi'nin mutlu elleri; Evet benimde favorim kırmızı baykuş, sizde boyayın, benim çok bir resim yeteneğim olduğundan değil, değişiklik olsun maksat, yoksa benimkiler anaokul çocuklarının resimleri gibi bence :)

    YanıtlaSil
  6. eline sağlık çok güzeller.bu arada hangi ipi kullanıyorsun,renkleri çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
  7. Başak; Teşekkürler, ipim Kartopu Gonca serisi.

    YanıtlaSil
  8. hımm çok şık olmuş kutularınız..içinede renk renk çiçekler ektinmi mükemmel olur. bendede birikmiş salça kutuları var.kimini kapladım kimi hala bekliyor bakalım...baykuş pek tatlı olmuş..minicik ve şirin.. iyi günlerde kullanırsınız inşallah

    YanıtlaSil
  9. aaaa hiç haksızlık etme kendine harika olmuşlar bayıldım ben

    YanıtlaSil
  10. mihrimah; Teşekkürler, biraz erken ama baharı bekliyorum şimdi :)

    Gul/İnn; Teşekkürler..

    fundacım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  11. kutular çok şirin.keşke resim çizebilseydim ben de.dün öyküye bir kedi çizdim kediden başka herşeye benziyordu.o derece beceriksizim yani:)motiflerin renkleri çok hoş.sadece tek tek ip değiştirmek el oyalıyor yoksa eğlenceli.

    YanıtlaSil
  12. ebrulikedi; Teşekkürler, bende resim yeteneğim olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Motifte kalın iple ve sadece 3 rengi değiştirmek çok zor gelmedi bana, farklı ipin herşeyi farklı ve kolay geliyor ne hikmetse :)

    YanıtlaSil
  13. MERHABA,1aydır nete giremiyordum ilk işsize bakmak oldu yine şahane şeyler yapmışınız.Kayınvalidem vardı arşivinizi gösterdim.Bunu da yapmak istiyorumlu bi dolu cümle kurdum.Kutulara,baykuşlu yastığa ve ripple bayıldım.Sizden gördüğüm bikaç örgüm hala devam ediyor.Uzun süredir aklımdaydı dekupaj ben de yapmak istiyorum neler kullandığınızı bana yazarsanız çooook sevinirim.Niğde de yaşıyorum burda bulablirmiyim hepsi burada dan araştırdım ordanda sipariş verebilirim.Şimdiden teşekkürler szeyaptığınız işlerde başarılar.Hep takipteyim...EGENİN ANNESİ

    YanıtlaSil
  14. Ege'nin annesi; Çok teşekkürler :)
    boyalı teneke kutular benim elde boyanmış işler, üzerine kağıt yapıştırarak yapmadım dekupaj değiller, yüzey akrilik boya ile boyanıp yine farklı akrilik boya renkleriyle resim yaptım, pratik olduğunu düşündüğüm sprey vernik kullandım son olarak, malzemeler bundan ibaret. Bizi okuduğunuz ve beğendiğiniz için teşekkür ederim.. Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...