Huzur

Bazen baktığım sıradan bir masa, bir odanın görünen ufacık bir bölümü, emaye olan herşey (Tuğba'nın kulakları çınlamıştır :) tuhaf bir huzur ve dinginlik verir mi insana? ben zaman zaman böyle karelerle huzur buluyorum.

4 yorum:

  1. bayılıyorum sizin böyle dingin sakin huzurlu hallerinize.. hergün büyük bi heyecanla açıyorum sayfanızı yeni post var mı diye.. nebiliyim sizi okuyunca kendime geliyorum..hayattan herşekilde mutlu olmayı başarıyorsunuz..uğraşlarınıza da bayılıyorum tek tek inceliyorum hepsini. keşke bende yapabilsem.ellerinize sağlık siz yazdıkça ben takip edicem umarım yazmayı hiç bırakmazsınız.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. şükü; Yazdıklarınız için çok teşekkür ederim. Aslında bende her insan gibi zaman zaman fazlasıyla bunalan biriyim ama bunu herzaman paylaşmayı sevmiyorum.Bu bir domino etkisi gibi, pozitif olursan pozitif de enerji verirsin karşındaki de pozitif olur gibi. Elişlerine gelince her ay çekiliş yapıyor ve yaptıklarımdan oluşan hediyeler veriyorum. Sizde katılın, blog benim için bir uğraş gibi oldu artık bir iş,şimdilik bırakmayı düşünmüyorum tabi böyle sizin gibi motive edici yorumlar geldikçe de bırakacağımı sanmıyorum tekrar teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. aaaa çınladı çınladı valla bak ayy böyle söyleyince de nasıl üzülüyorum yok ayol koca memlekette deliricem..bakamadığım gidemediğim bir sürü yer var ama inşallah bulacağım canım sana onlardan bir tane hatta bulursam birkaç tane alayım diyorum:) off offf:) nerden de bulup getirmişlerdi onu acaba bana utanmasam açıp sorucam ama ay insanlar da yıllar sonra bunun için aranır mı dimi:):):)az daha sabır heehee:)

    YanıtlaSil
  4. Tuğbacım :) espri bir yana, ister bu ister bulma ben seni yine de seveceğim :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...