Haftasonu

Büyük kare örtü bitmek üzere, ben bir yenisini daha başladım. Ripple örgüye geçene kadar aradan çıkarmak istediğim ikinci bir örtü. Aslında ebruli dantel ipleriyle yapacağım sehpa örtüsü için sabırsızlansamda önceliği bu yeni örtüye vereceğim sanırım.
Bu ara ne oluyor bilmiyorum, yaz sonu itibariyle verebildiğim topu topu 1 kilom var ama habire tatlılarda gözüm. Herkese iyi haftasonları dilerim..

8 yorum:

  1. Tatlı çok davetkar, ben de 1 ayda 2,5 kg verdim ama hepsi kastan gitmiş dedi diyetisyenim nerde yanlış yaptıysam artık:))

    YanıtlaSil
  2. Ekmek kadayıfı değil mi o? Bak şimdi, çok da severim:)

    YanıtlaSil
  3. ayy nasıl canım çekti.afiyet olsun:))

    YanıtlaSil
  4. Her yer tıp işi motifler, bayıldım bayıldım.. :)

    YanıtlaSil
  5. Kaymaklı kadayıf; Sinem hanımcım ben yiyerek kilo vermeye çalışıyorum, yiyerek derken tabi tatlıları kastetmiyorum onlar kaçamak :) temel gıdalardan asla ödün vermeden azar azar ama hepsinden, tavsiye ederim.

    Semi'nin mutlu elleri; Evet ekmek kadayıfı en sevdiğim tatlılardandır benimde.

    bendeöruyorum; Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Deli anne; "Tıp işi" adını ilk kez duyuyorum, delisiyim diyebilirim bende çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  7. Bu kahve fincanının aynısından çocukluğumda bizim evimizde de vardı. Bloğunu sonuna kadar gezmeye karar verdim. Mutlaka yorum da bırakacaktım ama bu fincan beni heyecanlandırdı. Eski bir dostu görmüş gibi oldum. Zannederim (çünkü daha profiline bakmadım) benden küçüksün. Sen de annenden mi çarptın, yoksa hala daha aynı model üretiliyor mu bilemedim. Neyse, sefa kahveleri içersin dilerim. Oğlunu öpüyorum, Afyon'un karlı ve soğuk havasından, inadına sıcak selamlar gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  8. nurten; Doğru fincan annemindi, neyseki kıymetini bilip saklayabildiklerimden, eskiye dair birşey insanı heyecanlandırıp mutlu diyor değilmi, çok teşekkürler, bizim burasıda kar-kış ama bizdende sıcak kucak dolusu sevgiler :) teşekkürler..

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...