Bugün

Elimdeki işler çoğalıyor yavaş yavaş. Bir araya sıkıştırmak istediğim bir dantel. Ben mutluyum ne kadar çok iş, o kadar çok meşguliyet, o kadar da huzurlu bir kafa demek benim için. Hepsini örüp bitirmek için sabırsızlık edip, yetişemesem bile o telaş ve stres bile güzel, bomboş oturmaktan. İplerimi hazırladım, yapılacaklar sırasına girdi. Model buradan.
Bu gün o kadar yoğun geçti ki anlamadım, sabahtan bir arkadaşım geldi. Hayalimdeki karşılıklı kahve içme olayını gerçekleştirdik ikisi büyük birisi bebek olarak üç çocuğa rağmen kapadık birde fala baktık. Geçtiğimiz gün market alışverişinde "Damla Sakızlı Vanilya" gördüm ve hemen aldım. Bugün buzlukta kalmış az miktar kurabiye hamurunda denedim. Ayvalık damla sakızlı kurabiyesi kadar olamasada yine de güzeldi. Bir sonraki kurabiyeye lor da ekleyip öyle yapacağım belki o zaman o tadı bir nebze olsun yakalarım.

5 yorum:

  1. Harika görünüyor..
    Karnım açya...kurabiyelerden bahsediyorum :)

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. dantel de harika görünüyor bence, sanat eseri gibi...

    YanıtlaSil
  3. Böylesine çalışkan hatunlara imreniyorum...maşallah. Biraz ucundan bana da bulaşmaz mı acaba ;))

    YanıtlaSil
  4. Üç çocukla kahve içmek mi? Vallahi başarı:))

    YanıtlaSil
  5. Şenay-Doğam; :)

    anne kaleminden; Teşekkürler, bende çok sevdim :)

    pembe yastık; bulaşır inşallah :)

    semi'nin mutlu elleri; Kaderine terk edilen iki afacan, evin halini umursamadan, minik bebiş hemen yanımızda aslında göze alınca olmayacak iş değil :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...