5 Ekim 2011

Örgü servisin ikincisine ipim yetişmediği için kalan sıralar açık ton bir pembe ile tamamlandı. Diğer taraftan çok renkli bir mini battaniye ise devam ediyor. Elişinde tempoyu yakaladım sanki.
Evde çocuk olunca hamur işi çok yapılır bahanesine sığınıp, belirli bir tarife bağlı kalmaksızın yabanmersinli bir kurabiye yaptık, çok dağılıp ufalanmaması için birkaç kaşık yoğurt, ama kekin kurabiye hali gibi tıkız bir kurabiye olmaması içinde çok az mısır nişastası kattık. Gerisi göz kararı ve işte bizi hayal kırıklığına uğratmayan leziz kurabiyemiz.
Hamur işi yapınca ve tabiki dayanamayıp yiyince vicdan yapmayı bıraktım artık. Beslenmedeki dengeyi göz önünde tutmaya çalışıyorum ve sanki iyi de oluyor gibi şimdilik, hem istediklerimi yiyorum hemde kilo için endişe etmiyorum. Not; Dün tarihli posta gelen tüm ses veren yorumlar beni çook mutlu etti. Bu kadar kalabalık olduğumuzu bilmiyordum, herkese çok çok teşekkür ederim. Bende bizi tanıyan ve okuyan dostları unutmamak ve takip etmek için blog listelerimi güncelledim. Tekrar teşekkür ederim tüm yazanlara, yazdıkları güzel satırlar için..

10 yorum:

  1. Bu yuvarlak örtüler çok hoş olmuş. İki renk olanı da çok beğendim. Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  2. Begonvilli ev; Teşekkür ederim, çekiliş için sormuştunuz; kazanırsanız sokak hayvanları için satışa sunabilirsiniz tabiki, çok mutlu olurum inanın.

    YanıtlaSil
  3. diyorum ya, elinize ve gönlünüze sağlık...

    YanıtlaSil
  4. ecehan; Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. hele o minik eller değerse tadından yenmez kurabiyeler :)))
    ben de kilomu korumaya çalışıyorum ama hamurişi ve tatlı varsa eğer evde kendimi tutmam çok güç oluyor. bu nedenle sadece haftasonları yapıyoruz tatlıları börekleri :) böyle bir kontrol mekanizması geliştirdim :))) elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  6. anne kaleminden; Çalışmanın bir faydası daha, haftaiçi zaman olmuyor, ama ben bazen sıkıntıdan bazen gereksinimden haftaiçi, haftasonu her zaman yapıyoruz,hatta bazen abartıyoruz pek iyi olmuyor yani :)

    YanıtlaSil
  7. Çocuk(lar) olan evde hamur işi olmaz mı? Kışın da çok yaparım ama yazın sanki daha sık. Çocuklar evde yazın ve kek, börek olmasa, bu sefer de krep diye tuttururlar:) Yani ben yazın da kilo falan veremiyorum tam tersi alırım.
    Servisler çok şık, üzerinde ne mamalar yenir:)

    YanıtlaSil
  8. Semi'nin mutlu elleri; Yaz-kış ne olacak bizim bu halimiz :) teşekkürler...

    YanıtlaSil
  9. kurabiye harika görünüyor.örgü servislere de bittim.evi baştan aşağı pembe olan birine bunlar gösterilir mi.çok çok güzel

    YanıtlaSil
  10. ebrulikedi; Teşekkür ederim, çanta çekilişine bir göz atın derim bu arada :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...