21 Ekim 2011

Dün Kızılay'da şehitler için ve yaşanan vahim olayı protesto eden yürüyüşler vardı. Kızılay'ın dört bir yanından katılımcılar ve öğrenciler Güvenpark civarında toplandılar. Trafikteki arabalar kornalarıyla ve arablarına astıkları bayraklarıyla destek veriyorlardı. Bir anda içinde bulduk kendimizi Çınar'la, tüylerim diken diken olmuş ve gözlerim dolarak izledim çoğunu, yaşanan her olayla ve kaybedilen hayatlarla kapanması mümkün olmayan, malesef de büyüdükçe büyüyen derin bir yara var içimizde.
Şu ara haber dinlemek, izlemek hatta tv açmak dahi istemiyorum hiç. Pek çok şeyi derinlemesine düşünmekten alıkoyduğum, bazende soyutladığım tek şeye verdim yine kendimi. Boş kalınca üşüşüyor insanın kafasına her düşünce ve içinden çıkılmıyor.
Elimdeki işleri tamamlıyorum ben yine, yine planlar yapıyorum... elimden kaybettiklerimize rahmet, yakınlarına da sabır dilemekten öte birşey gelmiyor çünkü.
Doğum günüme denk gelen bu aya tesadüf iki paket aldım çok uzaklardan gelen, her ikisi de çok değerli benim için. Kupalarım, nereye diksem diye sabırsızlandığım şahane düğmelerim ve tabiki el emeği şalım. Odama her girişte aldığım mis kokulu sabunlarımın kokusu o çok sevdiğim ve penceremde asılı kuşlara baktıkça hep sizi anıyorum tabiki ve güzel yüreklerinizi, tekrar teşekkür ederim.

8 yorum:

  1. öğlen saatlerinde ben de kızılaydaydım, aynı hislerle gözlerim dolarak izledim kalabalığı :(

    ebruli dantel harika olmuş, beyaz mobilyaya da çok yakışır bence :) düğmelere de şala da ayrıca bayıldım, güle güle kullan, doğum günün şimdiden kutlu olsun :)

    YanıtlaSil
  2. anne kaleminden; Kalabalık o sesler falan, çok duygulandım gerçekten, çok üzüldüm allah sabır versin yakınlarına.
    Merak ediyordun ebruli danteli, beğenmene sevindim, Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi çok güzel de ,kupalar nerden..? :))

    Birde benden küçük bir doğumgünü hediyesi gelecek bekle lütfen.Bugün genco erkal ve dostlar tiyatrosunda görevim var,gönderemeyeceğim.Pazartesiye kaldı.Sürpriz :)

    YanıtlaSil
  4. Zor bu günlerde bir şeyler yazmak, söylemek...Aynı teraneyi dinlemek, aynı acıyı ve öfkeyi görmemek için televizyonu da hiç açmadım. Benim öfkem bu durumu yıllardır çözemeyen, düşmanlığı daha çok besleyen, hatta bazen bundan nemalanan herkese:(((

    Hediyeleriniz çok hoş, düğmeler yurt dışından mı?

    YanıtlaSil
  5. Rabbim acılı ailelere sabır versin inşlh..bu arada resimler çok cici:)

    YanıtlaSil
  6. düğmeler çok güzelmiş,dantel de öyle.ben bu ara beş şişe takmış durumdayım:)

    YanıtlaSil
  7. çok büyük acı var içimde ben de tv izleyemiyorum... Bu çözüm mü elbette ki hayır ama elimden gelen hiç bir şey yok bireysel değil toplumsal bir hareket lazım.Savaş olsa cephede şehit düştü dersin ama bunun açıklaması yok iki gündür " ona bir şey olmasın diye bisiklete bile bindirmedim" cümlesi çınlıyor kulağımda...Allah çok büyük sabır versin..

    hediyelerini güle güle kullan canım daha güzel daha mutlu yıllar dileklerimle... sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Asortik krep; Kupalar ta Ardahan'dan :) tahmin etmişsinizdir herhalde, zahmet etmişsiniz, çok teşekkürler ama mahçup etmeyin lütfen beni. Sevgiler..

    Semi'nin mutlu elleri; Aynen katılıyorum size. Düğmeler evet, yurtdışından.

    Şirin Aksoy; Amin.. Teşekkkürler.


    Başak; Teşekkürler. Benim geçtiğimiz kış hevesle aldığım şişler duruyor hala, başarılı olamadım o konuda. Sizin işleri merakla bekliyorum.

    Back to Black; Ben dinleyemiyorum bile, izlemek çok güç geliyor o haberleri.
    Çook teşekkür ederim, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

Söz uçar, yazı kalır...